Banner
Rumah > Produk >> Monomer

Magnolol

Magnolol
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat Asas Powder Magnolol
Nama lain: ekstrak honokiol, ekstrak magnolia, magnolol honokiol
Sebahagian daripada tumbuhan yang digunakan: Bark
Spesifikasi: 25% 50%, 80%, 90%, 98%
Rumus molekul: C18H18O2
Berat molekul: 266.33
Rupa: Coklat terang hingga serbuk putih
CAS: 528-43-8
Formula Struktur:
Magnolol Powder.png
Apa itu Magnolol
Magnolol serbuk halus putih, berbau wangi, rasa pedas, sedikit rasa pahit. Monomer Magnolol sebagai kristal jarum tidak berwarna (air), mp 102 ° C. Magnolol dibubarkan dalam benzena, eter, kloroform, aseton, dan pelarut organik yang biasa digunakan, tidak larut dalam air, larut dalam larutan kaustik cair, untuk mendapatkan garam natrium. Kumpulan hidroksil fenolik mudah terdedah kepada pengoksidaan, dan kumpulan allil mudah dikenakan reaksi tambahan. Magnolol mempunyai tindakan relaxant otot yang istimewa dan aktiviti antibakteria yang kuat, Magnolol boleh digunakan untuk menghalang agregasi platelet. Klinikal Magnolol terutamanya digunakan sebagai agen antibakteria dan antijamur.

Manfaat Serbuk Magnolol
1.Magnolol adalah antioksidan yang kuat dalam penyakit kardiovaskular.
2. Serbuk Magnolol boleh menghalang pertumbuhan bakteria dan jangkitan virus dan Magnolol dapat melindungi otak daripada penyakit Alzheimer.
3. Serbuk Magnolol boleh mengurangkan kebimbangan, meningkatkan tidur dan melegakan insomnia, dan menyembuhkan kebiasaan tembakau.
4.Magnolol mempunyai fungsi anti-tumor, anti-kanser, anti-radang.
5.Magnololalso mempunyai kesan pada anti-kanker, dan karies anti-gigi dan penyakit anti-periodontal.


Pakej & Penghantaran

Magnolol

Imej Syarikat

Xi'an Fengzu Biologi Technology Co, Ltd adalah salah satu pembekal profesional gmp China terbaik ekstrak kulit magnolia ekstrak pembuat 98% magnolol, untuk semua yang anda perlukan yang terbaik, harga, organik, 100% tulen, sifat, dan kilang GMP gmp harga ekstrak magnolia kulit terbaik 98% magnolol, sila hubungi kami. Dan dialu-alukan untuk pukal borong dan pembeli gmp kuantiti tinggi harga terbaik magnolia kulit ekstrak 98% magnolol dari kami.

Siasatan