Banner
Rumah > Produk >> API

Sodium Dichloroacetate

Sodium Dichloroacetate
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat asas Sodium Dichloroacetate

Nama produk: Natrium Dichloroacetate

Cas No .: 2156-56-1

Rumus molekul: C2HCl2NaO2

Berat molekul :: 150.9239

Rupa: serbuk kristal putih

Assay: 99%

Formula Struktur

Sodium Dichloroacetate.gif

Pengenalan Sodium Dichloroacetate

Sodium Dichloroacetate, yang biasanya dirujuk sebagai dichloroacetate atau DCA, adalah bentuk buffered asid dichloracetic. Kompaun kimia sintetik ini telah mendapat perhatian kerana ia menunjukkan beberapa potensi sebagai rawatan kanser.


Faedah Sodium Dichloroacetate

Sodium dichloroacetate digunakan untuk mengeluarkan ketuat dan pertumbuhan kulit yang lain, menurut American Cancer Society. Penyelidik telah mengujinya pada manusia untuk mengurangkan pembentukan asid laktik, atau asidosis laktik, dalam penyakit jarang yang melibatkan metabolisme atau disebabkan oleh kecederaan kepala yang teruk dan malaria.


Penghantaran dan Pakej

Sodium Dichloroacetate


Syarikat

Sodium Dichloroacetate Supplier

Sodium Dichloroacetate Manufacturer
Xi'an Fengzu Biologi Technology Co, Ltd adalah salah satu profesional Cina gmp sodium dichloroacetate, ust natrium dikichoroetetate, ep sodium dichloroacetate serbuk pengilang, untuk semua yang anda perlukan terbaik, harga, organik, 100% murni, alam, dan GMP kilang gmp sodium dichloroacetate standard, ush dichloroacetate, ep natrium dichloroacetate powder, sila hubungi kami. Dan dialu-alukan untuk bulk grosir dan kuantiti tinggi gmp sodium dichloroacetate, ust natrium dichloroacetate, ep sodium dichloroacetate powder dari kami.

Siasatan