Banner
Rumah > Produk >> API

Rivaroxaban

Rivaroxaban
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat asas Rivaroxaban

Nama Produk: Rivaroxaban

Nombor CAS: 366789-02-8

Formula molekul: C19H18ClN3O5S

Berat molekul: 435.88

Rupa: Porde kristal putih atau susu putih

Assay: 99%

Formula Struktur

Rivaroxaban.gif

Pengenalan Rivaroxaban

Rivaroxaban adalah antikoagulan oral. Ini adalah perangsang Xa faktor langsung secara langsung. Rivaroxaban diserap dengan baik dari togut dan perencatan maksima faktor Xa berlaku empat jam selepas dos. Kesannya berlangsung 8 hingga 12 jam, tetapi aktiviti Xa faktor tidak kembali normal dalam masa 24 jam jadi sekali dos harian adalah mungkin. Saat ini tidak ada cara khusus untuk membalikkan kesan antikoagulan rivaroxaban sekiranya berlaku peristiwa pendarahan besar, tidak seperti warfarin.


Faedah Rivaroxaban

Rivaroxaban boleh digunakan untuk mencegah strok pada mereka yang mempunyai fibrillation atrial disebabkan oleh sebab-sebab yang lain daripada valvedisase jantung, sekurang-kurangnya satu faktor risiko tambahan untuk strok (kegagalan jantung kongestif, tekanan darah tinggi, umur, diabetes, dan strok sebelumnya)

Rivaroxaban juga boleh digunakan untuk mengelakkan pembentukan bekuan darah di urat (trombosis vena yang mendalam) pada orang dewasa yang telah menjalani operasi untuk menggantikan pinggul atau lutut dan untuk rawatan dan pencegahan trombosis vena yang mendalam dalam orang dewasa. Ia tidak boleh digunakan untuk pencegahan trombosis vena di kalangan pesakit yang sakit di hospital.

Rivaraban tidak ditunjukkan untuk injap jantung prostetik atau untuk stenosis mitral.

Rivaroxaban tidak ditunjukkan sebagai rawatan tambahan untuk terapi antiplatelet ganda dalam pencegahan sekunder terhadap kejadian koronari (terapi ganda dan tiga kali ganda). Walau bagaimanapun, di Eropah, dos 2gg dua hayat telah diluluskan oleh Suruhanjaya Eropah selepas cadangan oleh Agensi Ubat-Ubatan Eropah (EMA) untuk mencegah kejadian atherotrombotik pada pesakit dewasa selepas sindrom koronari akut (ACS) dengan penghidap biomarker jantung yang tinggi dengan asid acetylsalicylic (ASA) sahaja atau dengan ASA ditambah clopidogrel atau ticlopidine.


Penghantaran dan Pakej

Rivaroxaban


Syarikat

Rivaroxaban Supplier

Rivaroxaban Manufacturer


Xi'an Fengzu Biological Technology Co, Ltd adalah salah satu profesional rivaroxaban standard gmp China, usp rivaroxaban, ep rivaroxabanpowder pengeluar, untuk semua yang anda perlukan terbaik, harga, organik, 100% tulen, sifat, dan GMP kilang rivaroxaban standar , usp rivaroxaban, ep rivaroxabanpowder, sila hubungi kami. Dan dialu-alukan untuk rivaroxaban standard pukal borong dan kuantiti tinggi, usp rivaroxaban, ep rivaroxabanpowder dari kami.

Siasatan