Banner
Rumah > Produk >> API

Standard Mandelic GMP, Serbuk ASP EP Standard Mandelic Acid

Standard Mandelic GMP, Serbuk ASP EP Standard Mandelic Acid
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat asas asid Mandelik

Nama produk: Mandelic acid

CAS No .: 490-64-2

EINECS No .: 210-277-1

Formula: C8H8O3

Berat Molekul: 152.14700

Kesucian: 99%

Rupa: serbuk kristal putih

Nama lain: Amygdalic Acid

Formula Struktur

Mandelic acid.gif


Pengenalan asid Mandelik

Asid Mandelik adalah asid alfa hidroksi aromatik dengan formula molekul C6H5CH (OH) CO2H. Ia adalah pepejal kristal putih yang larut dalam air dan pelarut organik polar. Ini adalah pelopor yang berguna untuk pelbagai jenis ubat. Oleh sebab molekulnya adalah kiral, ia wujud dalam dua buah dua antibiotik serta campuran racemik, yang dikenali sebagai asid paramandelik.


Faedah asid Mandelik

Asid mandelik mempunyai sejarah penggunaan yang panjang dalam komuniti perubatan sebagai antibakteria, terutamanya dalam rawatan jangkitan saluran kencing. Ia juga telah digunakan sebagai antibiotik oral, dan sebagai komponen 'wajah kulit kimia', bersama dengan asid alfa-hidroksi lain (AHAs). Ubat cyclandelate dan homatropine adalah ester asid mandelic.


Penghantaran dan Pakej

Mandelic Acid.jpg

Mandelic Acid.jpg


Syarikat

Mandelic Acid.jpg

Mandelic Acid.jpgXi'an Fengzu Biologi Technology Co, Ltd adalah salah satu profesional China gmp asid mandelic standard, usp mandelic acid, ep serbelic acid powder pengeluar, untuk semua yang anda perlukan terbaik, harga, organik, 100% murni, alam, dan GMP kilang standard gmp asid mandelic, usel mandelic acid, ep mandelic powder serbuk, sila hubungi kami. Dan dialu-alukan untuk pukal borong dan kuantiti tinggi gmp standard asid mandelic, usp mandelic acid, ep tepel asid mandelic dari kami.

Siasatan