Banner
Rumah > Produk >> API

Loratadine

Loratadine
COA LORATADINE
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat asas Loratadine

Nama Produk: Loratadine

Nombor CAS: 79794-75-5

Formula molekul: C22H23ClN2O2

Berat Molekul: 382.88

Rupa: Porde kristal putih atau susu putih

Assay: 99%

Formula Struktur

Loratadine.gif

Pengenalan Loratadine

Loratadine adalah antihistamin yang mengurangkan kesan histamina kimia semulajadi di dalam badan. Histamine boleh menghasilkan gejala bersin, gatal-gatal, mata berair, dan hidung berair.


Faedah Loratadine

Loratadine digunakan untuk merawat bersin, hidung berair, mata berair, gatal-gatal, ruam kulit, gatal-gatal, dan gejala-gejala sejuk atau alergi yang lain.

Loratadine juga digunakan untuk merawat gatal-gatal dan gatal-gatal kulit pada orang yang mempunyai reaksi kulit kronik.


Kesan sampingan Loratadine

Dapatkan bantuan perubatan kecemasan jika anda mempunyai tanda-tanda tindak balas alergi: sarang; sukar bernafas; bengkak muka, bibir, lidah, atau tekak anda.

Berhenti menggunakan loratadine dan hubungi doktor anda sekaligus jika anda mempunyai: kadar denyutan jantung yang cepat atau tidak rata;


Penghantaran dan Pakej

Loratadine


Syarikat

Loratadine Supplier

Loratadine Manufacturer


Xi'an Fengzu Biological Technology Co, Ltd adalah salah satu profesional China GMP Standard Loratadine, USP Loratadine, EP Loratadine pengeluar, untuk semua yang anda perlukan terbaik, harga, organik, 100% tulen, sifat, dan kilang GMP GMP Standard Loratadine , USP Loratadine, EP Loratadine, sila hubungi kami. Dan dialu-alukan untuk pukal borong dan kuantiti tinggi GMP Standard Loratadine, USP Loratadine, EP Loratadine dari kami.

Siasatan