Banner
Rumah > Produk >> API

Ibuprofen

Ibuprofen
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat asas Ibuprofen

Nama produk: Ibuprofen

CAS No .: 15687-27-1

Formula: C13H18O2

Berat Molekul: 206.28100

Kesucian: 99%

Rupa: serbuk kristal putih atau kristal tidak berwarna

Nama lain: Brufen

Formula Struktur

ibuprofen.gif


Penggunaan Ibuprofen

1.Sangat digunakan dalam arthritis klinikal, kesakitan ringan hingga sederhana, dysmenorrhea, gout, dan sebagainya.

2. Kerengsaan gastrointestinal daripada ubat aspirin ringan. ibuprofen untuk arthritis rheumatoid, arthritis rheumatoid, sakit osteoarthritis, pembengkakan sendi, pergerakan terhad dan hasil gejala lain adalah lebih baik.

3.Ibuprofen untuk herniasi cakera tulang belakang, stenosis lumbar lumbar, ketegangan otot lumbar, fasciitis otot dan saraf sciatic yang disebabkan oleh pelbagai sebab pergi jauh dan sakit kaki, leher atau jenis akar saraf penyakit kon serviks, otot fascia Yan , ligamen dan sakit bahu menyebabkan jauh, bahu beku dan hasil yang sangat baik.


Penghantaran dan Pakej

Ibuprofen


Syarikat

Ibuprofen Supplier

Ibuprofen Manufacturer
Xi'an Fengzu Biologi Technology Co, Ltd adalah salah satu profesional China gmp ibuprofen standard, usp ibuprofen, ep ibuprofen serbuk pengilang, untuk semua yang anda perlukan yang terbaik, harga, organik, 100% tulen, sifat, dan standar gmp kilang GMP ibuprofen, usp ibuprofen, ep ibuprofen serbuk, sila hubungi kami. Dan dialu-alukan untuk ibuprofen standard pukal borong dan kuantiti tinggi, usp ibuprofen, serbuk ep ibuprofen dari kami.


Siasatan