Banner
Rumah > Produk >> API

Bifonazole

Bifonazole
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat asas Bifonazole

Nama produk: Bifonazole

Nombor CAS: 60628-96-8

Formula molekul: C22H18N2

Berat Molekul: 310.39

Rupa: Porde kristal putih atau susu putih

Assay: 99%

Formula Struktur

Bifonazole.gif

Faedah Bifonazole

Bifonazole adalah ubat antifungal imidazol.

Bifonazole dipasarkan oleh Bayer di bawah tanda dagangan Canespor dalam bentuk salap.

Bifonazole mempunyai mod tindakan dual.It blok transformasi 24-methylendihydrolanosterol kepada desmethylsterol dalam fungitogether dengan penghambatan HMG-CoA. Ini membolehkan sifat fungicidal terhadap dermatophytes dan membezakan bifonazole daripada ubat antikulat lain.

Bifonazole membunuh kulat yang menyebabkan jangkitan dengan mengganggu membran sel mereka. Ia berfungsi dengan menghentikan kulat daripada menghasilkan bahan yang dipanggil ergosterol, yang merupakan komponen penting dalam membran sel kulat. Gangguan pengeluaran ergosterol menyebabkan lubang muncul di dalam membran sel kulat.

Membran sel kulat adalah penting untuk kelangsungan hidup mereka. Mereka menyimpan bahan-bahan yang tidak diingini daripada memasuki sel-sel dan menghentikan kandungan sel-sel dari bocor. Sebagai bifonazole menyebabkan lubang muncul di membran sel, unsur-unsur penting sel-sel kulat boleh bocor. Ini membunuh kulat dan merawat jangkitan.


Penghantaran dan Pakej

Bifonazole


Syarikat

Bifonazole Supplier

Bifonazole Manufacturer


Xi'an Fengzu Biologi Technology Co, Ltd adalah salah satu profesional bifonazole gmp Cina bifonazole, usp bifonazole, ep bifonazolepowder pengeluar, untuk semua yang anda perlukan yang terbaik, harga, organik, 100% tulen, sifat, dan kilang GMP bifonazole standard gmp , usp bifonazole, ep bifonazole, sila hubungi kami. Dan dialu-alukan untuk pukal borong bifonazole, usp bifonazole, bifonazole epal yang tinggi dan jumlah kuantiti tinggi dari kami.

Siasatan