Banner
Rumah > Produk >> Minyak tumbuhan >> Minyak pati

Minyak akar halia

Minyak akar halia
Senarai minyak FZBIOTECH
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat asas

Nama produk

Minyak akar halia

Nama lain

Minyak halia

Spesifikasi

10%-25% gingerol

Penampilan

Cecair berminyak kuning

Sampel

Tawaran percuma 20ML

Perkhidmatan OEM

Ya

Kaedah Pengekstrakan

Penyulingan Stim

Bahagian tanaman

Akar

Asal

China

Pensijilan

ISO, HALAL, FDA

Pembekal

FZIBOTECH

Gred

Makanan dan kosmetik

ginger root oil


Ciri produk

Selepas penyulingan, minyak akar halia diekstrak dari halia rhizomes. Minyak halia sangat tertumpu. Ia mempunyai aroma yang unik dan boleh digambarkan sebagai sengit, panas atau pedas. Oleh itu, ia biasanya digunakan dalam aromaterapi. Ia juga boleh digunakan dalam pelbagai aplikasi dalam rambut dan kulit.


Juzuk minyak halia

Bahan utama minyak halia adalah: Camphene, α-Pinene, β-Phellandrene, Zingiberene, β-Bisabolene, Zingiberene, β-Sesquiphellandrene, dan Curcumene.

 

Manfaat

1. minyak halia boleh melegakan kemerahan dan menghapuskan bakteria, terutamanya kemerahan dan bakteria yang berkaitan dengan jerawat.

2.By merangsang dan memperbaiki peredaran darah, anda boleh menggalakkan pertumbuhan rambut yang lebih sihat dengan minyak halia.

3. sifat detoksifikasi dan pencernaan hartanah minyak pati halia membantu menghapuskan toksin dan menggalakkan penghadaman.

4. minyak halia boleh meningkatkan selera makan.

4. harta expectorant bekerja untuk menghapuskan mukus dari saluran pernafasan dan berkesan mengurangkan gejala penyakit pernafasan, termasuk sesak, batuk, asma, selesema, sejuk, dan bronkitis.


Permohonan

1. meresap 2 titik minyak halia dalam peresap boleh meningkatkan Libido rendah dan mood negatif.

2. untuk satu adunan yang menenangkan dan menggembirakan dengan nuusaran tropika yang melepaskan keletihan, keresahan, dan kesedihan, menggabungkan dan meresap 3 titik minyak halia, 2 titis minyak oren, dan 2 titisan minyak Ylang Ylang.

3.To mengelakkan atau merawat jangkitan topikal, mencairkan 2 titik minyak halia dalam 1 sudu teh. minyak yang Rosehip, atau minyak pembawa lain dan mengurut ke dalam kawasan yang terjejas.

4. untuk topeng rambut yang merangsang pertumbuhan rambut dengan meningkatkan peredaran kulit kepala, menggabungkan 10 titis minyak pati dan 10 titis Jojoba minyak di dalam bekas kecil. Urut ini campuran ke dalam kulit kepala dan biarkan ia selama 30 minit, sebelum berkatan di dalam pancuran mandian dan syampu rambut.


Laporan ujian

Ginger oil(Food grade)

Carta Alir

Ginger Oil.jpg

FZBIOTECH Package

Pure Ginger Oil.jpg
Siasatan