Banner
Rumah > Produk >> Minyak tumbuhan >> Minyak pati

Minyak pati Geranium

Minyak pati Geranium
Senarai minyak FZBIOTECH
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat asas

Nama produk

Minyak pati Geranium

Nama lain

Geranium Oil

Spesifikasi

100% semulajadi tulen

Penampilan

Hijau-kuning untuk lebih jelas cecair

Sampel

Tawaran percuma 20ML

Perkhidmatan OEM

Ya

Kaedah Pengekstrakan

Penyulingan Stim

Bahagian tanaman

Daun dan bunga

Asal

China

Pensijilan

ISO, HALAL, FDA

Pembekal

FZIBOTECH

Gred

Makanan dan kosmetik

Minyak pati Geranium diperolehi oleh Penyulingan Stim daun daripada Pelargonium graveolens. Dengan yang manis, meningkatkan bau bunga yang meminta rasa kelonggaran dan meningkatkan perasaan kesejahteraan, minyak Geranium terkenal untuk mengurangkan tekanan fizikal dan mental.


Permohonan

Minyak Geranium boleh digunakan untuk membantu dalam rawatan terbakar, jerawat, lebam, luka, dermatitis, buasir, ekzema, kutu, sebagai repellant nyamuk, ulser, cacing, engorgement payudara, peredaran yang buruk, edma, sakit tekak, PMS, tonsillitis, masalah menopaus, tekanan dan neuralgia.

Minyak pati Geranium adalah sejenis minyak pati yang biasa digunakan dalam aromaterapi. Diperolehi daripada bunga dan daun daripada pokok Pelargonium graveolens, minyak pati Geranium dikatakan menawarkan pelbagai manfaat kesihatan. Minyak pati Geranium mengandungi beberapa sebatian yang difikirkan untuk meningkatkan kesihatan, termasuk geraniol dan citronellol.


Fungsi

1. fungsi utama sesebuah bukan adalah untuk merangsang kontraksi dalam pelbagai bahagian badan. Oleh itu, minyak Geranium menjadikan gusi, usus, kulit, otot, tisu dan saluran darah kepada kontrak.

2. sifat kuat minyak Geranium mencegah bakteria atau mikrobes daripada membangunkan luka dan memastikan anda selamat daripada membangunkan jangkitan.

3.It membantu parut dan bintik-tompok lain pada kulit untuk hilang dan pudar.


Carta Alir

pure Geranium Oil.jpg

FZBIOTECH Package

natural Geranium Oil.jpg


Siasatan