banneer
Rumah > Produk-produk >> Monomer

Saponin teh

Saponin teh
Pertama serbuk Saponin teh
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat asas Saponin teh
Nama produk: teh Saponin/teh biji ekstrak/bunga kamelia biji ekstrak
Nama Latin: bunga kamelia oleifera Abel
Watak loji: benih
Spesifikasi: 60%, 90%
Rupa: White and cahaya putih serbuk
Berat molekul: 200-1200
Formula molekul: C57H90O26
Nama kimia: Saponin
CAS NO.: 8047-15-2
Pembekal: FZBIOTECH

Pengenalan ringkas Saponin teh
Teh Saponin adalah satu sama lain ionik yang semula jadi. Teh Saponin adalah glycosides, pahit, pedas, boleh merangsang membran mukus dalam hidung agar orang-orang yang bersin. Saponin teh tulen adalah Kristal putih, mudah menyerap lembapan; Ia menunjukkan sifat asid yang jelas untuk perangkap merah, sukar untuk membubarkan dalam perangkap yang tulen alkohol, tidak larut dalam eter, acetone, pelarut organik benzene, mudah larut dalam cair perangkap alkohol, alkohol ethyl cair dan asid asetik Glacial, dll. Tambah hidroklorik asid untuk saponin terlarut teh, teh saponin akan mendak. Takat lebur teh Saponin adalah 224° C. Teh Saponin dibuktikan mempunyai fungsi mengurangkan keradangan, Walau sakit, anti-wheeping dan sebagainya. Serbuk halus kuning cahaya digunakan secara meluas dalam penghasilan pembersihan ejen, bulu, knitwear, perubatan dan komoditi.

Faedah-faedah teh Saponin
Teh tulen tinggi saponin adalah nonionic permukaan agen yang aktif, yang mempunyai kuat berbuih, emulsifying, penyebaran dan kesan basah. dan kesan berbuih adalah tidak dipengaruhi oleh hardwater tersebut. Di samping itu, ia telah menjadi impermeability, anti-radang, analgesic, aktiviti-aktiviti anti-kanser yang telah digunakan dalam ubat-ubatan, makanan dan daliy kimia sebagai agen.
1.A baik emulsi, penyebaran dan harta berbuih, yang boleh digunakan secara meluas dalam pertanian, industri kimia, ubat-ubatan, bahan binaan, makanan dan industri-industri lain untuk detergen, racun perosak, emulsifier, diuretics dan meniup ejen.
2. dengan impermeability, anti-radang, analgesic, aktiviti-aktiviti anti-kanser.
3. ia boleh alsobe dijadikan sektor pertanian, racun makhluk perosak alam semula jadi.


Pakej & penghantaran

Curcumin.jpg

Curcumin.jpg


Imej syarikat

Curcumin.jpg

Curcumin.jpg

Siasatan