Banner
Rumah > Produk >> Monomer

Teh Saponin

Teh Saponin
COA Teh Saponin Powder
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat Asas Teh Saponin
Nama produk: Teh Saponin / Teh Extract Seed / Camellia Seed Extract
Nama Latin: Camellia oleifera Abel
Tanaman oren: Benih
Spesifikasi: 60%, 90%
Rupa: serbuk putih dan putih yang terang
Berat molekul: 200-1200
Rumus molekul: C57H90O26
Nama kimia: Saponin
CAS NO .: 8047-15-2
Pembekal: FZBIOTECH

Pengenalan Ringkas Teh Saponin
Tea Saponin adalah surfaktan bukan ionik semulajadi. Teh Saponin adalah glikosida, pahit, pedas, boleh merangsang membran mukus di hidung untuk membuat orang bersin. Saponin teh tulen adalah kristal putih, mudah menyerap kelembapan; ia menunjukkan sifat asid yang jelas kepada metil merah, sukar untuk larut dalam alkohol Metil tulen, tidak larut dalam eter, aseton, pelarut organik benzena, mudah larut dalam metil alkohol yang dicairkan, alkohol alkohol yang dicairkan dan asid asetik glasier, dan lain-lain. Asid hidroklorik untuk saponin teh yang dibubarkan, saponin teh akan mendakan. Titik lebur Teh Saponin adalah 224 ° C. Teh Saponin dibuktikan mempunyai fungsi keradangan yang berkurang, melegakan kesakitan, anti-kejutan dan sebagainya. Serbuk halus cahaya kuning digunakan secara meluas dalam penghasilan agen pembersihan, bulu, pakaian rajut, ubat-ubatan dan komoditi.

Manfaat Teh Saponin
Saponin teh tulen tinggi adalah agen aktif permukaan nonionik, yang mempunyai kesan berbuih, pengemulsi, penyebaran dan pembasahan yang kuat. dan kesan berbuih tidak dipengaruhi oleh air keras. Di samping itu, ia adalah aktiviti keterlaluan, anti-radang, analgesik, anti-kanser yang digunakan dalam perubatan, makanan, dan kimia sebagai agen.
1.A emulsi, penyebaran, dan sifat berbuih yang baik, yang boleh digunakan secara meluas dalam bidang pertanian, industri kimia, perubatan, bahan binaan, makanan dan industri lain untuk deterjen, racun perosak, pengemulsi, diuretik, dan agen meniup.
2.Dengan aktiviti impermeability, anti-radang, analgesik, anti-kanser.
3.Ia boleh alsobe digunakan dalam pertanian, sebagai racun perosak alam.


Pakej & Penghantaran


Teh Saponin

Imej SyarikatSiasatan