Banner
Rumah > Produk >> API

FZBIOTECH Bulk High Quality Sarms Series 98% Testolone / RAD 140 / CAS 1182367-47-0

FZBIOTECH Bulk High Quality Sarms Series 98% Testolone / RAD 140 / CAS 1182367-47-0
COA RAD140
Berbual sekarang

Maklumat produk

Infrasi Asas Testolone / RAD 140

Nama produk: RAD140

Sinonim: RAD140; 2-Chloro-4 - [[(1R, 2S) -1- [5- (4-cyanophenyl) -1,3,4-oxadiazol-2-yl] -2-hidroksipropil] -methylbenzonitrile; Testolone

Kesucian: 99%

Ujian: HPLC

MF: C20H16ClN5O2

Takat lebur: 81-82oC

Takat didih: 469.7oC pada 760 mmHg

Gred: Phamaceutical Grade

MW: 393.83

Rupa: serbuk halus putih

CAS: 1182367-47-0

Pembekal: FZBIOTECH

Formula Struktur:

1182367-47-0.png


Pengenalan Testolone / RAD 140

RAD140 adalah modulator reseptor androgen selektif nonsteroidal atau SARM, yang dihasilkan daripada program penemuan ubat dalaman yang bermula pada tahun 2005. RAD140 telah menunjukkan aktiviti anabolik yang kuat pada otot dan tulang dalam kajian pra-klinikal dan telah menyelesaikan kajian toksikologi pramatik 28 hari dalam kedua-dua tikus dan monyet. Oleh kerana keberkesanan anabolik yang tinggi, selektif reseptor, aktiviti lisan yang kuat dan jangka hayat yang panjang, kami percaya bahawa RAD140 mempunyai potensi klinikal dalam beberapa petunjuk di mana peningkatan massa otot dan / atau kepadatan tulang leher bermanfaat, seperti merawat penurunan berat badan akibat cachexia kanser, kelemahan otot dan osteoporosis.


Faedah Testolone / RAD 140

Bersama dengan kesan testosteron yang dibincangkan di atas, Testolone (RAD-140) juga membawa manfaat penting lain. Kelajuan, stamina dan ketahanan yang dipertingkat ketika melakukan intensitas tinggi adalah manfaat utama yang ditunjukkan dalam ujian penyelidikan dengan pelaksanaan RAD. Satu lagi manfaat besar yang ditunjukkan dengan penyelidikan RAD adalah pembentukan tisu otot yang pesat. Kajian juga menunjukkan bahawa RAD mengandungi kesan anabolik yang lebih tinggi daripada testosteron apabila digunakan.


Penggunaan Testolone / RAD 140

Jelas sekali, seperti SARMS yang lain, testolone memberikan peluang yang sangat baik kepada mereka yang mengalami penyakit membuang otot, sarcopenia (kehilangan otot yang berkaitan dengan usia), dan kekurangan androgenik. Tidak seperti steroid anabolik, yang digunakan untuk tujuan yang sama, pesakit akan dapat memanfaatkan kesan positif yang sama, sambil mengelakkan kebanyakan kesan yang tidak diingini.

Secara logiknya, testolone boleh memberi manfaat yang luar biasa kepada seorang atlet tanpa kos kesan sampingan yang terkenal dengan steroid androgenic anabolik. Khususnya, testolone secara drastik akan meningkatkan ketahanan dan pemulihan seseorang, yang akan membawa kepada peningkatan massa dan kekuatan otot. Akibatnya, RAD140 akan menjadi tambahan yang hebat kepada sebarang kitaran, di mana ia akan memberikan semua sifat ini tanpa sebarang kesan sampingan tambahan. Selain itu, ia boleh digunakan secara solo dalam kitaran panjang, kerana ia tidak menyebabkan penindasan.


Kesan Sampingan Testolone / RAD 140

Salah satu aspek yang paling menarik dari RAD140, dan semua SARMS secara umum, adalah ketiadaan kesan sampingan, menjadikan mereka beberapa ubat meningkatkan prestasi yang paling selamat (PED) pada hari-hari ini. Seperti yang disebutkan di atas, RAD140 tidak akan menyebabkan penindasan, dan tidak akan menyebabkan sebarang kesan sampingan yang biasanya dikaitkan dengan steroid. Apa lagi, walaupun terdapat sebatian lisan, SARMS bukan toksik hati, dan begitu juga RAD140. Akhirnya, testolone tidak berinteraksi dengan enzim aromatase, jadi tidak akan ada kesan sampingan estrogen apabila menggunakannya sebagai PED yang berdiri sendiri, atau dengan sebatian lain yang tidak aromatisasi.


Penghantaran & Penyimpanan

Testolone.jpg

Testolone.jpg


Imej Syarikat

RAD140.jpg

RAD 140.jpg

Siasatan