Banner
Rumah > Produk >> Nootropics Product

Sunifiram Nootropic

Sunifiram Nootropic
Senarai Produk FZBIOTECH
Berbual sekarang

Maklumat produk

Infrasi Asas Sunotiram Nootropic

Nama Produk

Sunifiram Nootropic

Nama lain

DM-235

Spesifikasi

99%

Rupa

Serbuk putih

Formula molekul

C14H18N2O2

Berat Molekul

246.30492

CAS NO.

314728-85-3

EINECS NO.

1312995-182-4

Standard

EP atau USP

Persijilan

ISO, KOSHER, FDA

Taipkan

API Nootropic

Gred

Perubatan

Formula Struktur

Sunifiram.png

Pengenalan Sunotiram Nootropic

Sunifiram Powder adalah ampakine penyelidikan yang menjadi sangat popular di kalangan penyelidik. Sebagai ampakina, ia berfungsi untuk meningkatkan keupayaan reseptor glutamat AMPA. Produk ini berfungsi dengan merangsang arus reseptor AMPA oleh itu meningkatkan isyarat glutamat. Ini dipercayai sebagai kaedah utama tindakan namun terdapat beberapa aplikasi lain dari sebatian ini.


Kesan Sampingan dan Manfaat Sunotiram Nootropic

Dalam ujian klinikal, pesakit yang diberi AMB antagonis NBQX dan kemudian diberikan Sunifiram melihat peningkatan aktiviti AMPA penerima. Reseptor AMPA bertanggungjawab untuk berapa banyak glutamat dihasilkan di dalam otak.

Glutamate sangat terlibat dalam metabolisma otak serta plastisitas sinaptik. Glutamat yang terlalu kecil dan kebolehan kognitif anda akan sangat merosot, mengakibatkan rentang perhatian yang kurang, keupayaan untuk mengetahui maklumat dan kesulitan mengingat.

Ia boleh membantu membalikkannya dengan menaikkan tahap glutamin sehingga prestasi otak anda meningkat. Terutama apabila melibatkan diri dalam masa yang panjang dalam usaha mental, anda akan mendapati bahawa Sunifiram memudahkan untuk mengingat maklumat dan mempelajari konsep-konsep baru.

Ia juga memberi kesan tahap acetylcholine di otak seperti Piracetam, Pramiracetam, Aniracetam, Oxiracetam dan nootropik racetam lain. Kajian telah menegaskan bahawa mengambilnya bermaksud Cholinergik yang menyebabkan lebih banyak neurotransmitter ini dikeluarkan.Siasatan