Banner
Rumah > Produk >> API

FZBIOTECH Bulk High Putiry Nootropic 99% Sunifiram / DM235 / CAS 314728-85-3

FZBIOTECH Bulk High Putiry Nootropic 99% Sunifiram / DM235 / CAS 314728-85-3
Berbual sekarang

Maklumat produk

Inframerah Asas Sunifiram (DM-235)

Nama produk: Sunifiram

Nama lain: DM-235

Sinonim: Piperazine, 1-benzoyl-4- (1-oxopropyl) -; SunifiraM; 1- (4-Benzoyl-1-piperazinyl) -1-propanone; 1-Benzoyl-4- (1-oxopropyl) - (4-Benzoylpiperazin-1-yl) propan-1-1; 1-Benzoyl-4-propanoylpiperazine; Sunifiram DM235

CAS: 314728-85-3

MF: C14H18N2O2

MW: 246.30492

Jisim molar: 246.304 g / mol

Pembekal: FZBIOTECH

Formula Struktur:

Sunifiram.png


Pengenalan Sunifiram (DM-235)

Sunifiram adalah ampakine penyelidikan yang menjadi sangat popular di kalangan penyelidik. Sebagai ampakina, ia berfungsi untuk meningkatkan keupayaan reseptor glutamat AMPA. Sunifiram berfungsi dengan merangsang arus reseptor AMPA oleh itu meningkatkan isyarat glutamat. Ini dipercayai sebagai kaedah utama tindakan namun terdapat beberapa aplikasi lain dari sebatian ini.


Kesan Sampingan dan Manfaat Sunifiram (DM-235)

Dalam ujian klinikal, pesakit yang diberi AMB antagonis NBQX dan kemudian diberikan Sunifiram melihat peningkatan aktiviti AMPA. Reseptor AMPA bertanggungjawab untuk berapa banyak glutamat dihasilkan di dalam otak.

Glutamat mungkin merupakan neurotransmitter yang paling penting di dalam otak, yang bertanggungjawab untuk menyampaikan penghantaran excitatory, membentuk sambungan antara sinaps, dan untuk mengawal selia survival sel otak.

Glutamate sangat terlibat dalam metabolisma otak serta plastisitas sinaptik. Glutamat yang terlalu kecil dan kebolehan kognitif anda akan sangat merosot, mengakibatkan rentang perhatian yang kurang, keupayaan untuk mengetahui maklumat dan kesulitan mengingat.

Sunifiram dapat membantu membalikkannya dengan menaikkan tahap glutamat sehingga prestasi otak anda meningkat. Terutama apabila melibatkan diri dalam masa yang panjang dalam usaha mental, anda akan mendapati bahawa Sunifiram memudahkan untuk mengingat maklumat dan mempelajari konsep-konsep baru.

Sunifiram juga memberi kesan kepada tahap acetylcholine di otak seperti Piracetam, Pramiracetam, Aniracetam, Oxiracetam dan nootropik racetam lain. Kajian telah menegaskan bahawa mengambil Sunifiram adalah Cholinergic yang bermaksud ia menyebabkan lebih banyak neurotransmitter ini dikeluarkan.


Penghantaran & Penyimpanan

Sunifiram.jpg

Sunifiram.jpg


Imej Syarikat

Sunifiram.jpg

Sunifiram.jpg

Siasatan