Banner
Rumah > Produk >> API

Sevelamer Hydrochloride

Sevelamer Hydrochloride
Berbual sekarang

Maklumat produk

Infrasasi Asas Sevelamer Hydrochloride

Nama produk: Sevelamer Hydrochloride

Nama lain: Renagel, Sevelamer Hcl

CAS NO .: 152751-57-0

Standard: standard USP

MF: (C3H7N) m. (C3H5ClO) n. (HCl) x

Rupa: serbuk Kristal putih

Pembekal: FZBIOTECH

Formula Struktur:

Sevelamer HCL.png


Pengenalan Sevelamer Hydrochloride

Sevelamer hydrochloride adalah poli (allylamine hydrochloride) bersambung dengan epichlorohydrin di mana empat puluh peratus daripada amina protonated. Ia dikenali secara kimia sebagai poli (allylamine-co-N, N'-diallyl-1,3-diamino2-hydroxypropane) hidroklorida. Sevelamer hydrohloride adalah hidrofilik, tetapi tidak larut dalam air.


Penggunaan Sevelamer Hydrochloride

Sevelamer digunakan untuk menurunkan paras fosforus (fosfat) darah tinggi pada pesakit yang menjalani dialisis akibat penyakit buah pinggang yang teruk. Dialisis mengeluarkan beberapa fosfat dari darah anda, tetapi sukar untuk mengeluarkan cukup untuk mengekalkan tahap fosfat anda. Mengurangkan paras fosfat darah dapat membantu memastikan tulang anda kuat, mencegah penggumpalan mineral yang tidak selamat dalam tubuh anda, dan mungkin mengurangkan risiko penyakit jantung dan strok yang boleh mengakibatkan tahap fosfat yang tinggi. Sevelamer berfungsi dengan memegang fosfat dari diet supaya ia dapat lenyap dari badan anda.


Kesan Sampingan Sevelamer Hydrochloride

Sakit kepala, cirit-birit, sakit perut, loya, muntah, batuk, gas, atau sembelit boleh berlaku. Jika mana-mana kesan ini berterusan atau bertambah teruk, beritahu doktor atau ahli farmasi dengan segera.

Ingat bahawa doktor anda telah menetapkan ubat ini kerana dia telah menilai bahawa faedah kepada anda adalah lebih besar daripada risiko kesan sampingan. Ramai orang yang menggunakan ubat ini tidak mempunyai kesan sampingan yang serius.


Penghantaran & Penyimpanan


Sevelamer Hydrochloride


Imej Syarikat


Pembekal Sevelamer Hydrochloride

Pengeluar Sevelamer Hydrochloride

Siasatan