Banner
Rumah > Produk >> API

Gefitinib

Gefitinib
Berbual sekarang

Maklumat produk

Infrasi Asas Gefitinib / ZD1839

Nama Produt: Gefitinib

Nama lain: ZD1839, Iressa

Formula: C22H24ClFN4O3

Titik lebur: 194.0 ~ 198.0 ° C

Jisim molar: 446.902 g / mol

Kualiti: 99.0% min

Rupa: serbuk Kristal putih

CAS No .: 184475-35-2

Pembekal: FZBIOTECH

Formula Struktur:

184475-35-2.png


Pengenalan Gefitinib / ZD1839

Gefitinib adalah penghambat reseptor faktor pertumbuhan epidermis (EGFR) tyrosine kinase inhibitor, yang biasanya dinyatakan dalam tumor fizikal yang berasal dari sumber epitelium. Pencegahan aktiviti EGFR tyrosine kinase menghalang pertumbuhan tumor, metastasis dan angiogenesis, dan meningkatkan apoptosis sel-sel tumor . Rawatan dalam badan, orang ramai menghalang xenograft dalam sel tumor tikus telanjang yang berasal dari jabatan pertumbuhan tumor, dan meningkatkan kemoterapi, terapi radiasi, dan terapi hormon terapi antitumor. Dalam ujian klinikal, ia telah mengesahkan bahawa gefitinib mempunyai anti objektif - tindak balas kepada kanser paru-paru bukan sel kecil metastatik dan boleh memperbaiki gejala-gejala yang berkaitan dengan penyakit. Ciri-ciri farmakokinetik vein farmakokinetik diberikan kepada ubat, dan pengedarannya adalah luas, dan tempoh pemindahan purata adalah 48 jam.


Digunakan oleh Gefitinib / ZD1839

Mengubati kanser paru-paru bukan sel kecil selepas rawatan kemoterapi kanser lain tidak berjaya. Ia juga boleh digunakan untuk keadaan lain seperti yang ditentukan oleh doktor anda.

Gefitinib adalah agen kemoterapi kanser. Ia berfungsi dengan menyekat protein tertentu (enzim yang dipanggil tyrosine kinase). Ini membantu menghentikan kanser daripada berkembang dan menyebar.


Penghantaran & Penyimpanan

Gefitinib ZD1839


Imej Syarikat

Gefitinib ZD1839 Supplier

Gefitinib ZD1839 Manufacturer

Siasatan