Banner
Rumah > Produk >> API

L-Phenylalanine

L-Phenylalanine
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat Asas L-Phenylalanine
Nama lain: dl phenylalanine, d phenylalanine
Rupa: serbuk putih
MF: C9H11NO2
MW: 165.189
Kesucian: 99%
Titik lebur: 270-275ºC (dec.) (Lit.)
Titik didih: 307.5ºC pada 760 mmHg
Titik kilat: 139.8ºC
CAS: 63-91-2
Formula Struktur:
Phenylalanine.png
Apakah D-Phenylalanine?
DL-Phenylalanine adalah sejenis asid amino penting, L-Phenylalanine, yang, apabila diambil sebagai suplemen, melindungi pengeluaran badan "ubat penghilang rasa sakit" (endorfin) secara semula jadi, tanpa kesan sampingan.
DL-Phenylalanine adalah bentuk dextrorotory daripada asid amino Phenylalanine. L-Borang (Levorotory) asid amino adalah bioavailable dan untuk sintesis protein dan fungsi pengawalseliaan. Bentuk L dan D adalah seperti imej cermin satu sama lain, namun D-Phenylalanine tidak diserap ke dalam badan, tetapi bertindak sebagai agen penghalang kepada enzim yang bertanggungjawab untuk pecahan endorphin, yang mengawal persepsi rasa sakit.

Faedah l-phenylalanine
1.L - phenylalanine adalah aditif makanan penting - pemanis Aspartame (Aspartame) bahan mentah utama, asid amino penting badan manusia dalam salah satu industri farmaseutikal terutamanya digunakan untuk pengalihan asid amino dan asid amino.
2.L - phenylalanine adalah tubuh manusia tidak dapat mensintesis sejenis asid amino penting. Industri makanan terutamanya untuk bahan mentah sintetik makanan pemanis;
3.Also boleh digunakan sebagai suplemen pemakanan

Penghantaran & Penyimpanan

L-Phenylalanine


Imej Syarikat

L-Phenylalanine Supplier

L-PhenylalanineManufacturerSiasatan