Banner
Rumah > Produk >> Monomer

Rotundine

Rotundine
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat Asas Rotundine
Nama lain: Tetrahydropalmatine, ekstrak corydalis yanhusuo
Mol. Formula: C21H25NO4
Mol. Berat: 355.43
Titik didih: 482.9ÂșC pada 760 mmHg
Ketumpatan: 1.23 g / cm3
Kesucian: 98%
CAS: 10097-84-4
Formula Struktur:
Rotundine Powder.png
Faedah serbuk Rotundine
1.Rotundine mempunyai kesan perlindungan pada kecederaan hati yang disebabkan oleh karbon tetraklorida pada tikus.
2.Rotundine mempunyai aktiviti analgesia dan sedatif-hipnosis, boleh menekan rasa sakit yang kronik dan rasa nyeri yang membosankan.
3.Rotundine mempunyai kesan mempromosikan peredaran darah untuk menghilangkan stasis darah dan mempromosikan peredaran qi untuk melegakan kesakitan.
4.Rotundine sering digunakan untuk sakit hipokondriac disebabkan oleh genangan hati-qi, sakit perut akibat genangan perut-qi, kesakitan hernia.

Penggunaan serbuk Rotundine
1. Ia mempunyai kesan menggalakkan peredaran darah untuk menghapus stasis darah dan mempromosikan peredaran gas untuk melegakan kesakitan
2. Ia sering digunakan untuk kesakitan hipokondriac disebabkan oleh gejala gas hati, sakit perut akibat gejala gas perut, kesakitan hernia.
3.Tetrahydropalmatine / Rotundine mempunyai aktiviti analgesia dan sedatif-hypnotic, boleh menekan rasa sakit yang kronik dan sakit nyeri yang membosankan. Ia mempunyai kesan menggalakkan peredaran darah untuk menghilangkan stasis darah dan mempromosikan peredaran qi untuk melegakan kesakitan.
4.Ia sering digunakan untuk kesakitan hipokondriac disebabkan oleh genangan hati-qi, sakit perut akibat stagnasi perut-qi, kesakitan hernia. Tetrahydropalmatine mempunyai kesan perlindungan terhadap kecederaan hati yang disebabkan oleh karbon tetraklorida dalam tikus.


Pakej & Penghantaran

Rotundine

Imej Syarikat

Xi'an Fengzu Biological Technology Co, Ltd adalah salah satu daripada kilang pasokan China suplemen stephania profesional, produsen bubuk rotundine, untuk semua yang anda perlukan terbaik, harga, organik, 100% murni, alam, dan kilang GMP kilang suplai stephania, serbuk rotundine, sila hubungi kami. Dan dialu-alukan untuk mengeluarkan pukal borong dan bekalan kuantiti tinggi ekstrak stephania, serbuk rotundine dari kami.

Siasatan