Banner
Rumah > Produk >> Minyak tumbuhan >> Minyak pembawa

Minyak Benih Primrose Petang

Minyak Benih Primrose Petang
Senarai Minyak FZBIOTECH
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat Asas 0010010 nbsp;

Nama Produk

Minyak Benih Primrose Petang

Nama lain

minyak pati primrose petang

Spesifikasi

GLA 10%, 20%

Penampilan

Cecair jernih kuning muda

Contohnya

20 Tawaran Percuma ML

Perkhidmatan OEM

Ya

Kaedah pengekstrakan

Tekanan sejuk

Bahagian Tumbuhan

Benih

Asal

China

Pensijilan

ISO, KOSHER, FDA

Pembekal

FZBIOTECH

Gred

Makanan dan Kosmetik


Pengenalan 0010010 nbsp;

Minyak biji primrose malam adalah sejuk dari biji tanaman primrose petang. Bunga kuning hanya dinamakan kerana ia terbuka pada waktu malam. Evening primrose adalah bunga liar yang biasa dijumpai di Amerika Utara, Eropah, dan bahagian Asia. Tumbuhan ini digunakan oleh penduduk asli Amerika dan penduduk awal sebagai sokongan pemakanan dan digunakan untuk merawat penyakit seperti sakit tekak, sakit perut, buasir dan lebam. Selama 30 tahun terakhir, primrose Eropah juga telah digunakan secara perubatan. Selama 20 tahun terakhir, minyak ini sekali lagi mendapat populariti kerana khasiat perubatannya dan kini telah menjadi makanan tambahan yang biasa.


Permohonan 0010010 nbsp;

Minyak primrose petang mempunyai kesan pembekuan anti-platelet, meningkatkan ingatan, mengurangkan kegagalan buah pinggang, melindungi kulit, 0010010 nbsp; menghalang bakteria, meningkatkan fungsi imun, mengurangkan sembelit, dan menghalang pertumbuhan lemak, dan lain-lain, dan mempunyai kesan farmakologi tertentu. Beberapa negara, seperti Jepun, Amerika Serikat, dan Perancis, telah membuat undang-undang yang mewajibkan penambahan asam linoleat dan asam linolenat ke dalam minyak goreng. Makanan untuk 0010010 nbsp; kanak-kanak dan orang tua mesti ditambah dengan asid linoleat dan asid linolenik. Asid linoleat dan asid linolenik telah menjadi 0010010 quot; bintang 0010010 quot; yang telah berkomitmen untuk pemakanan sejak abad 21.


Minyak malam mempunyai kesan terapeutik yang hebat terhadap penyakit kardiovaskular, hiperlipidemia, barah, diabetes, jangkitan virus, dan kegemukan.


Minyak primrose malam masih digunakan untuk mengurangkan berat badan, menyuburkan dan melindungi kulit.


Bagaimana untuk menggunakan minyak primrose malam?

1. Digunakan dalam aplikasi kosmetik dan topikal, minyak primrose malam dapat digunakan secara langsung pada kulit untuk menghidrat dan mencegah jerawat.

Untuk mengurangkan kemungkinan pelarian masa depan, cukup titiskan 2 atau 3 titisan Minyak Primrose Malam ke jerawat untuk memudahkan penyembuhannya


2. Untuk campuran humektan yang sesuai digunakan pada kulit kering dan sensitif, campurkan 5 ml minyak pembawa primrose petang, 2 0 ml minyak Almond dan 5 ml minyak jojoba


3. Untuk minyak wajah semula jadi yang sangat sesuai digunakan pada kulit matang, gabungkan bahan-bahan berikut dalam bekas: 12 ml 0010010 nbsp; Minyak Pembawa Primrose Petang, 16 ml Rice Bran Carrier Oil, 20 ml 0010010 nbsp; Minyak Alpukat, 2 ml Vitamin E, 4 turunkan Minyak Esensial Neroli, dan 4 turunkan Minyak Frankincense.


Sijil Analisis

Evening Primrose Oil.jpg

FZBIOTECH Package

Pure Evening Primrose Oil.jpg


Aliran 0010010 nbsp; carta

Bulk Evening Primrose Oil.jpg


Siasatan