Banner
Rumah > Produk >> Minyak tumbuhan >> Minyak pembawa

Minyak Seed Seed Primrose

Minyak Seed Seed Primrose
Senarai Minyak FZBIOTECH
Berbual sekarang

Maklumat produk

Infrastruktur Asas Evening Primrose Seed Oil

Asal: China, Australia

Pengekstrakan: Dingin

Rupa: cecair cerah kuning yang terang

Bahagian tumbuhan: Benih

Kandungan: GLA 10%

CAS NO.:90028-66-3

EINECS NO.:289-859-2


Pengenalan Minyak Benih Primrose Petang

Minyak Seed Seed Primrose ditekan benih pokok Primrose Evening, Oenothera biennis. Bunga kuning hanya dibuka pada sebelah petang, oleh itu nama biasa mereka. Evening Primrose adalah bunga liar biasa yang terdapat di Amerika Utara, Eropah, dan sebahagian Asia. Tumbuhan ini digunakan oleh penduduk asli Amerika dan pendatang awal sebagai sokongan pemakanan dan untuk merawat keadaan seperti sakit tekak, sakit perut, buasir, dan lebam. Evening Primrose juga telah digunakan secara perubatan di Eropah sejak abad ke-17. Selama 20 tahun yang lalu, minyak ini sekali lagi menjadi terkenal dengan sifat-sifat perubatannya, dan kini merupakan makanan tambahan yang biasa.


Permohonan Minyak Seed Seed Primrose

Makanan petrokimia petang petang mempunyai ingatan untuk membina, platelet anti-darah membeku, mengurangkan proses melemahkan ginjal, menindas kuman, melindungi kulit, menguatkan fungsi imuniti, melegakan sembelit, menindas pertumbuhan lemak dan lain-lain, beberapa fungsi farmakologi. Sesetengah negara, seperti Jepun, Amerika Syarikat, dan Perancis membuat undang-undang untuk menetapkan untuk menambah asid linoleik, asid linolenik menjadi minyak makan. Orang tua & makanan kanak-kanak perlu menyertai asid linoleik, asid linolenik. Asid linoleik, asid linolenik telah menjadi "bintang" yang menyihatkan makanan selama 21 abad.

Minyak Primrose Malam mempunyai fungsi rawatan yang lebih baik untuk lemak darah tinggi, penyakit kardiovaskular, jangkitan virus, kanser, diabetes, obesiti dll.

Minyak Primrose Malam masih digunakan untuk mengurangkan berat badan, khasiat dan perlindungan kulit.


Sijil Analisis

Petang Primrose Oil.jpg

Penghantaran & Penyimpanan

Penghantaran: Sea / Air Shipping & International Express

Masa penghantaran: 2-3 hari bekerja selepas pembayaran

Pakej: 30ml / 50ml / 100ml: botol kaca ambar, 1kg / 5kg: gendang aluminium

25kg: tong plastik (30cm * 26cm * 42cm), 180kg: drum besi tinning (56cm 2 * 90cm)

Penyimpanan: Terlepas dari cahaya dan haba yang kuat.

Shelf Life: 24 bulan

Evening Primrose Seed Oil.jpg

Pure Evening Primrose Oil.jpg


Carta aliran

Bulk Evening Primrose Oil.jpg


SyarikatXi'an Fengzu Biologi Technology Co, Ltd adalah salah satu profesional biji minyak primrose petang, pengilang minyak primrose petang, untuk semua yang anda perlukan terbaik, harga, organik, 100% tulen, alam semulajadi dan kilang GMP minyak biji primrose , petang minyak primrose, sila hubungi kami. Dan dialu-alukan untuk minyak biji primrose petroleum, minyak primrose petang, minyak primrose petang petang, minyak primrose petang petang, minyak primrose petang petang, minyak primrose petang petang, petang minyak primrose petang, minyak primrose dari kami.

Siasatan