Banner
Rumah > Produk >> Minyak tumbuhan >> Minyak pati

Minyak Eucalyptus tulen

Minyak Eucalyptus tulen
Minyak Eucalyptus FZBIOTECH
Berbual sekarang

Maklumat produk

Infomasi Asas

Nama Produk

Minyak Eucalyptus tulen

Nama lain

Minyak Eucalyptus

Spesifikasi

100% Murni Asli

Penampilan

Tidak berwarna hingga cecair kuning muda

Contohnya

20 Tawaran Percuma ML

Perkhidmatan OEM

Ya

Kaedah pengekstrakan

Penyulingan wap

Bahagian Tumbuhan

Daun

Asal

China, India

Pensijilan

ISO, KOSHER, FDA

Pembekal

FZIBOTECH

Gred

Makanan dan Kosmetik

Walaupun minyak esensial eucalyptus mempunyai sebilangan besar khasiat minyak mudah menguap, minyak ini tidak begitu popular sebagai minyak aromaterapi kerana hanya sedikit yang diketahui mengenainya hingga abad-abad kebelakangan ini, dan bukannya bahan aromaterapi yang lebih kuno. Banyak manfaat kesihatan minyak kayu putih telah menarik perhatian seluruh dunia, dan telah mendorong banyak penerokaan penggunaannya dalam aromaterapi dan juga perubatan konvensional.

Minyak Eucalyptus ini diperoleh dari daun segar pokok kayu putih malar hijau yang tinggi. Pokok ini, secara ilmiah diklasifikasikan sebagai Eucalyptus Globulus juga dikenali sebagai pohon demam, pohon gusi biru atau pohon kulit kayu, bergantung pada lokasi ia berada di dunia.


Kebaikan

1. Eucalyptus Essential Oil terkenal dengan kemampuannya untuk mengurangkan atau menghilangkan bakteria permukaan dan udara yang berbahaya, dan jangkitan semasa bersentuhan.

2. Aroma penyegar Eucalyptus Essential Oil diketahui dapat menghilangkan keletihan mental dengan meningkatkan peredaran darah ke otak, sehingga merangsang minda dari kelesuan, dan meremajakan semangat. 0010010 nbsp;

3. Minyak Eucalyptus berkesan menghilangkan minyak dan kotoran, menjadikannya produk pembersih yang sangat baik untuk dapur. 0010010 nbsp;

4. Sebagai racun serangga semula jadi, ia bahkan diketahui mampu menghilangkan kutu. 0010010 nbsp;

5. Ditambah dengan mandi air panas, sifat analgesik dan anti-radang Eucalyptus Essential Oil membantu menyegarkan otot-otot yang kaku dan sakit.


Kegunaan

1. Beberapa tetes minyak yang menyegarkan ini diletakkan di tangan semasa mandi boleh dihirup untuk meningkatkan rasa hidup. 00 1 00 1 0 nbsp;

2. Untuk melegakan kesesakan, campurkan beberapa tetes ke dalam mangkuk air panas yang mengukus dan bersandar di atasnya untuk menyedut wap aromatik dengan tuala yang dibalut di atas kepala dan mangkuk selama beberapa minit.

3. Diencerkan dengan minyak pembawa dan digunakan secara topikal dalam pelembap atau minyak urut campuran, sifat merangsang Eucalyptus Essential Oil dapat membantu menghidupkan semula kulit dan otot yang letih. 0010010 nbsp;

4. Diencerkan dengan air, semburan ini dapat menyegarkan ruangan dan menghilangkan bau badan yang terperangkap dalam kasut dan peralatan sukan.

Eucaplytus-oil-80%-GC

FZBIOTECH Package

Eucalyptus Oil price.jpg


Siasatan