banneer
Rumah > Produk-produk >> Minyak Loji >> Minyak pati

Minyak Eucalyptus

Minyak Eucalyptus
Minyak Golbulus Eucalyptus
Berbual sekarang

Maklumat produk

Infrastruktur Asas Eucalyptus Oil
Asal: Sepanyol, China, Australia
Sebahagian daripada tumbuhan yang digunakan: Ranting dan daun pokok yang dihancurkan
Rupa: Tidak berwarna ke cairan kuning cahaya
Kaedah pengekstrakan: Penyulingan wap
Kandungan: ≥80% cineole
CAS NO.:8000-48-4
EINECS NO.:283-406-2


Pengenalan Minyak Eucalyptus

Walaupun minyak pati eucalyptus mempunyai kebanyakan sifat minyak yang tidak menentu, ia tidak begitu popular sebagai minyak aromaterapi kerana sedikit diketahui tentangnya hingga abad kebelakangan ini, dan bukannya bahan aromaterapi yang lebih kuno. Banyak manfaat kesihatan minyak kayu putih telah menarik perhatian seluruh dunia, dan ia telah mendorong banyak eksplorasi ke dalam penggunaannya dalam aromaterapi serta dalam perubatan konvensional.

Minyak pati Lemon Eucalyptus diperoleh dari daun segar pokok kayu putih yang berkokok tinggi. Pokok ini, secara saintifik diklasifikasikan sebagai Eucalyptus Globulus juga dikenali sebagai pokok demam, pokok gula biru atau pokok kayu yang berturutan, bergantung kepada tempat ia terletak di dunia.


Fungsi Minyak Eucalyptus
1. Meningkatkan peredaran darah, melegakan sejuk, meningkatkan gejala demam, reumatik, dan arthritis, anti-virus, luka yang terbakar, melegakan kesakitan otot, berehat sakit tekak, meningkatkan imuniti;
2. Mencuci diri sendiri, membantu menumpukan perhatian anda, menghilangkan keputihan. Jelas sekali kesan dalam melegakan kesakitan, anti-radang, dan herpes;
3. Membantu memperbaiki pembalakan liang, menyuburkan kulit, mengekalkan ketagihan minyak.


Carta aliran

Eucalyptus Oil.jpg


Penghantaran & Penyimpanan

Penghantaran: Sea / Air Shipping & International Express
Masa penghantaran: 2-3 hari bekerja selepas pembayaran
Pakej: 30ml / 50ml / 100ml: botol kaca ambar, 1kg / 5kg: gendang aluminium
25kg: tong plastik (30cm * 26cm * 42cm), 180kg: drum besi tinning (56cm 2 * 90cm)
Penyimpanan: Terlepas dari cahaya dan haba yang kuat.
Shelf Life: 24 bulan

Eucalyptus Oil.jpg

Eucalyptus Oil.jpg


Syarikat

Eucalyptus Oil.jpg

Eucalyptus Oil.jpgXi'an Fengzu Biologi Technology Co, Ltd adalah salah satu minyak kayu putih profesional China, pengeluar minyak pati eucalyptus, untuk semua yang anda perlukan terbaik, harga, organik, 100% tulen, alam, dan GMP minyak kayu putih kilang, minyak es krim , sila hubungi kami. Dan dialu-alukan untuk minyak biji kayu putih yang besar dan besar, minyak pati kayu putih, minyak kayu putih, minyak kayu putih lemon, minyak kayu putih tulen, ekstrak minyak kayu putih, minyak eucalyptus citriodora, 8000-48-4, minyak kayu putih organik dari kami.

Siasatan