Banner
Rumah > Produk >> API

Bimatoprost

Bimatoprost
Bimatoprost
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat asas Bimatoprost

Rupa: serbuk kristal putih atau hampir putih

Formula molekul: C25H37NO4

Mol Berat: 415.56600

CAS: 155206-00-1

Assay: 99%

Formula Struktur

Bimatoprost.gif


Pengenalan Bimatoprost

Bimatoprost adalah serbuk, yang sangat larut dalam etil alkohol dan metil alkohol dan sedikit larut dalam air. Merawat tekanan meningkat di mata (hypertension okular) dan glaukoma sudut terbuka.


Faedah Bimatoprost

Bimatoprost (dipasarkan di Amerika Syarikat, Kanada dan Eropah oleh Allergan, di bawah nama dagang Lumigan) adalah analog / prodrug prostaglandin yang digunakan secara topikal (sebagai titisan mata) untuk mengawal perkembangan glaukoma dan pengurusan hipertensi okular. Ia mengurangkan tekanan intraokular (IOP) dengan meningkatkan aliran keluar cecair berair dari mata. Pada bulan Disember 2008, petunjuk untuk memanjangkan bulu mata telah diluluskan oleh Pentadbiran Makanan dan Dadah Amerika Syarikat (FDA); Formulasi kosmetik bimatoprost dijual sebagai Latisse. Pada 2008-2011, sekurang-kurangnya tiga siri kes mencadangkan bimatoprost mempunyai kemampuan untuk mengurangkan tisu adipose (lemak).


Sijil Analisis

Bimatoprost.jpg

Penghantaran dan Pakej

Bimatoprost powder.jpg

Bimatoprost.jpg

Syarikat

Xi'an Fengzu Biologi Technology Co, Ltd adalah salah satu profesional bimatoprost ep ep, pengilang bimatoprost, pengilang serbuk bimatoprost, untuk semua yang anda perlukan terbaik, harga, organik, 100% murni, alam, dan GMP kilang ep bimatoprost standar , pengeluar bimatoprost, serbuk bimatoprost, sila hubungi kami. Dan dialu-alukan untuk bimatoprost standard pukal borong dan kuantiti tinggi, pengeluar bimatoprost, serbuk bimatoprost dari kami.Siasatan