Banner
Rumah > Produk >> API

Sodium Ascorbate

Sodium Ascorbate
Senarai Produk FZBIOTECH
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat Asas Sodium Ascorbate
Nama produk: Vitamin C Calcium ascorbate / natrium ascorbate
Bahan-bahan aktif: L-Ascorbic Acid Sodium Salt
Spesifikasi: 99%
Kaedah Ujian: HPLC
Rupa: serbuk Kristal putih
MF: C6H7NaO6
CAS: 134-03-2
EINECS: 205-126-1
Pembekal: FZBIOTECH
Formula Struktur:
Sodium Ascorbate.png

Pengenalan Ringkas Natrium Ascorbate
Sodium Ascorbate adalah pemakanan nutrisi penting, pengawet antioksida dalam industri makanan, yang boleh mengekalkan warna makanan, rasa semulajadi, memanjangkan jangka hayat. Digunakan untuk produk daging, produk tenusu, minuman, kalengan dan sebagainya.

Penggunaan Sodium Ascorbate
Sebagai bahan tambahan makanan, ia mempunyai nombor E E301 dan digunakan sebagai antioksidan dan pengawal selia keasidan. Sodium ascorbate boleh membalikkan perkembangan penyakit aterosklerotik, membantu dalam pencegahan serangan jantung. Selain itu, natrium ascorbate memainkan peranan penting dalam penghapusan jangkitan kronik dan akut. Selain itu, ia dianggap sebagai agen anti-kanser. Sodium ascorbate menghasilkan kesan sitotoksik dalam pelbagai rangkaian sel malignan, yang merangkumi sel-sel melanoma yang sangat terdedah.

Kesan sampingan natrium askorbat
Kesan sampingan biasa yang berterusan atau menjadi menyusahkan ketika menggunakan natrium askorbat, terutama dalam bentuk cair sebagai suntikan, termasuk pembakaran, rasa sakit, sakit, atau pembengkakan di tempat suntikan. Reaksi alergi yang teruk termasuk ruam; gatal; sukar bernafas; sarang; ketat di dada; bengkak mulut, muka, bibir, atau lidah; sakit tulang; kelemahan otot; cirit-birit yang teruk atau berterusan; perubahan mental atau mood.


Pakej & Penghantaran

Sodium Ascorbate


Imej Syarikat

Sodium Ascorbate Supplier

Sodium Ascorbate Manufacturer

Siasatan