Banner
Rumah > Produk >> API

Doramectin

Doramectin
COA Doramectin
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat Asas Doramectin Powder
Nama produk: Doramectin
Sinonim: 25-CYCLOHEXYL-5-O-DEMETHYL-25-DE (1-METHYLPROPYL) AVERMECTIN; DORAMECTIN; Doramectin VETRANAL; Doromectin; 25-Cclohexyl-avermectin B1; 25-Cyclohexyl-5-O-demethyl-25-de (1-methylpropyl) avermectin A1A; Dectoma;
Formula molekul: C50H74O14
Berat molekul: 899.11
Rupa: Serbuk putih
Kesucian: 98.5%
Kaedah Ujian: HPLC
CAS: 117704-25-3
EINECS: 1308068-626-2
Pembekal: FZBIOTECH
Formula Struktur:
Serbuk Doramectin

Pengenalan Doramectin Powder
Doramectin adalah generasi baru antiparasit, berbanding dengan produk ivermektin lain yang tersedia secara komersial, pelbagai anti parasit Doramectin lebih luas, dengan kesan yang lebih baik, dan Doramectin dapat mencegah reinfeksi parasit untuk masa yang sah lagi, Ia adalah yang terbaik di dunia, yang paling berpotensi ubat anti-parasit untuk pembangunan veterinar.
Serbuk Doramectin sebagai racun perosak boleh membunuh semua parasit dalaman dan luaran, dan juga sah untuk nematoda, arthropod. Pada masa ini, industri babi Cina yang biasa menggunakan ubat-ubatan racun serangga termasuk: ubat parasit: albendazole, levamisole, trichlorfon, Vietnam, hygromycin, ivermectin, avermectin. Ubat parasit luar: trichlorfon, amitraz, diazinon, ubat permetrin, avermectin, ivermectin.

Penggunaan Doramectin Powder
Doramectin digunakan untuk rawatan penyakit ternakan seperti nematoda dan hama ectoparasitosis, ia ditapai oleh avermitilis rekombinan (Streptomyces avermitilis) strain baru, dan perbezaan utama dari ivermektin ialah C25 digantikan oleh sikloheksil. Ia adalah ubat antiparasit yang spektrum luas dan berkesan untuk nematod gastrousus, nematoda paru-paru, Euglena, kutu, kutu, tungau dan ular luka, juga mempunyai kesan yang baik terhadap parasit dalaman dan luaran terutama nematoda tertentu (cacing bulat) dan arthropods, tetapi tidak sah kepada cacing pita, flukes dan protozoa. Mekanisme tindakannya adalah untuk meningkatkan pembebasan asid neurotransmitter γ-aminobutyric (GABA) yang menghalangi cacing, dengan itu menyekat penghantaran isyarat saraf, sehingga sel-sel otot kehilangan keupayaannya untuk berkontrak, mengakibatkan kematian parasit. neurotransmitter saraf Periferal mamalia adalah asetilkolin, dan tidak akan dipengaruhi oleh Doramectin, doramectin tidak dapat melalui penghalang darah-otak dengan mudah, kerosakan minimum kepada sistem saraf pusat, selamat kepada lembu.

Pakej & Penghantaran
Penghantaran: Sea / Air Shipping & International Express
ShippingTime: 2-3 hari bekerja selepas pembayaran
Pakej: 1-5kg / Beg aluminium, saiz: 22cm (Lebar) * 32cm (Panjang)
15-25kg / Drum, saiz: 38cm (Diameter) * 50cm (Tinggi)
Penyimpanan: Terlepas dari cahaya dan haba yang kuat.
Shelf Life: 24 bulan

Doramectin.jpg

Doramectin price.jpg


Imej Syarikat:


Siasatan