Banner
Rumah > Produk >> API

Gred Kosmetik 99% Asid Vc Ethyl Ether / 3-O-Ethyl Ascorbic

Gred Kosmetik 99% Asid Vc Ethyl Ether / 3-O-Ethyl Ascorbic
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat Asas Vc etil eter

Nama lain: Asid 3-O-Ethyl Ascorbic, asid 3-O-Ethyl-L-ascorbic, asid asid etil
Rupa: serbuk kristal putih
MF: C8H12O6
Titik didih: 551.5ºC pada 760 mmHg
Ketumpatan: 1.46 g / cm3
Kesucian: 99%
CAS: 86404-04-8
Formula Struktur:

分子式 .png

Pengenalan Vc etil ethe
Kesan pemutihan vitamin C untuk keselamatan yang cekap dan tinggi telah diiktiraf, tetapi ia boleh dengan mudah dioksidakan sendiri, tidak dapat diserap dengan mudah oleh kulit yang sangat rendah bioavailabiliti kulit. Vitamin C secara relatifnya bercakap, VC eter mudah menembusi stratum corneum ke lapisan kulit kulit selepas enzim memecah peranan VC untuk bermain untuk meningkatkan penggunaan VC, dan dengan itu memainkan kesan pemutihan yang lebih baik.
1.Ethyl Ascorbic Acid adalah sejenis derivatif Vitamin C.
2.Eyil Ascorbic Acid boleh mudah menembusi horniness dan mencapai dermis, maka enzim tersebut
membubarkan dan membebaskan Vitamin C.
3.Eylyl Acid Acid juga berkesan boleh menghalang pembentukan melanin dengan menghalang Cu2 +
aktiviti tyrosinase, menghalang dermatitis dan memperbaiki warna kulit dan keanjalan.
4.Ethyl Ascorbic Acid boleh digunakan dalam kosmetik pemutih atau antiaging, seperti gel, intipati,
lateks dan krim.
5.Eyil Ascorbic Acid juga merupakan aktiviti pemutihan yang paling kompetitif pada abad ke-21


Faedah Vc etil eter
1. menghalang aktiviti tyrosinase dan menghalang pembentukan melanin, mengurangkan melanin adalah pemutihan kulit yang tidak berwarna dan sangat berkesan.
2.VC eter secara langsung terlibat dalam lapisan derma sintesis kolagen dan membaiki aktiviti sel kulit, meningkatkan protein kolagen, dengan itu mengisi kulit menjadi elastik, menjadikan kulit licin dan lembut.
3. Terdapat kosmetik kesan antioksidan yang sangat baik, memastikan bahawa penggunaan VC, istilah relatif VC, VC etil eter sangat stabil dan tidak berubah warna. Benar mencapai kesan pemutihan.
4.poten anti-bakteria anti-radang, anti-Jepun cahaya yang disebabkan oleh keradangan.
5. mempunyai struktur lipophilic dan hydrophilic, mudah untuk penyerapan kulit, boleh mencapai dermis


COA etil eter Vc

Rupa Putih hingga serbuk beige Memenuhi
Bau Ciri Memenuhi
Takat lebur 111.0-115.0 & deg; C 113.2 & deg; C
Kesucian (HPLC) & ge; 98.5% 99.80%
pH (larutan air 3%) 4.0-5.0 4.35
Kelembapan & le; 1.0% 0.2%
Ash & le; 0.1% 0.06
Logam berat & le; 20ppm <>
Arsenik & le; 2ppm Memenuhi

Pakej & Penghantaran


Vc ethyl ether.jpg


Vc ethyl ether.jpg

Imej Syarikat

Vc ethyl ether.jpg


Vc ethyl ether.jpg


Siasatan