Banner
Rumah > Produk >> API

Natrium hyaluronate

Natrium hyaluronate
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat asas Natrium Hyaluronate
Nama lain: garam natrium asid hyaluronik; Garam asid natrium Chlamyhyaluronic; natrium hyaluronat
Formula molekul: (C14H20NO11Na) n
Berat molekul: 403.31
Nombor CAS: 9067-32-7
Gred: Gred Makanan & Kosmetik
Nombor EINECS: 232-678-0
Harta: Larut Air.
Ciri-ciri: Zarah atau serbuk putih atau serbuk, sifat penyerapan kelembapan, larut air, tidak larut dalam etanol, aseton, etil eter dll pelarut organik.

Formula Struktur:

hyaluronate sodium.jpg

Apakah Sodium Hyaluronate?
Sodium Hyaluronate (HA) adalah mocopolysaccharide yang terdiri daripada unit disaccharide berulang Nacetylglucosamine dan asid glucuronic. HA komersil biasanya merupakan bentuk natrium, yang dipanggil natrium hyaluronat. HA secara meluas dibentangkan dalam matriks ekstraselular tisu amima dan humor vitreous. Fungsi fisiologi utamanya ialah pengekalan air dan pelinciran. Berat molekul rendah natrium hyaluronat (LMWHA) boleh menembusi dermis untuk diserap dengan mudah oleh kulit. Dengan meningkatkan peredaran darah, mengawal metabolisme kulit dan memperbaiki pemakanan kulit, LMWHA dapat mencegah penuaan kulit dan mengekalkan fungsi kolagen. LMWHA amat berguna di panti kecantikan kerana sifat dermis menembusi dengan mudah. Diimport oleh perapi kulit dengan bantuan dorongan voltan atau haba yang rendah, LMWHA dapat meningkatkan penjanaan sel-sel baru dan menahan againg agar kulit dapat merasakan nilai sebenarnya. HA dalam tubuh manusia adalah bahan berat molekul yang tinggi. LMWHA boleh disintesis ke dalam HMWHA selepas diserap oleh badan, jadi jumlah ha entogenous meningkat. LMWHA berkhasiat bertindak pada seluruh badan dari dermis ke epidermis.

Manfaat serbuk Sodium Hyaluronate
1. Serbuk Natrium Hyaluronat dapat meningkatkan keanjalan kulit, menunda penuaan kulit;
2. Serbuk Hyaluronate Natrium boleh mempromosikan pembiakan dan pembezaan sel-sel epidermis, penyingkiran radikal bebas oksigen;
3. Serbuk Natrium Hyaluronat boleh menghalang dan membaiki kerosakan kulit. Larutan asid hyaluronic berair mempunyai kelikatan yang tinggi;
4. Serbuk Natrium Hyaluronat dapat membuat penebalan fasa air; Dan tempelkan seketika selepas pengemulsi fasa minyak adalah indah, mempunyai pengemulsi stabil. Asam hyaluronik adalah salah satu bahan pelembap alami yang terbaik dari kosmetik mewah, keserasian yang baik;
5. Serbuk Natrium Hyaluronat boleh ditambah kepada hampir semua kosmetik kecantikan, digunakan secara meluas dalam krim, losyen, losyen, intipati, pembersih, mandi, mencuci rambut, lumut, pengembangan, gincu dan kosmetik lain, kandungan umum adalah 0.05-0.5%.


Penghantaran dan Pakej

Sodium Hyaluronate


Syarikat

Sodium Hyaluronate Supplier

Sodium Hyaluronate Manufacturer

Siasatan