Banner
Rumah > Produk >> Monomer

Cytisine

Cytisine
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat Asas serbuk Cytisine
Nama lain: Lupinidine, Tsitafat, Cytitone
Formula molekul: C11H14N2O
Molekul Berat: 190.24
Rupa: serbuk kuning rombus putih
Titik lebur: 154-156ºC
Titik didih: 218ºC (2 mmHg)
Kesucian: 98%
CAS: 485-35-8
Formula Struktur:
Lupinidine.png
Pengenalan serbuk Cytisine
Cytisine, juga dikenali sebagai baptitoxine dan sophorine, adalah alkaloid yang berlaku secara semulajadi di beberapa genera tumbuhan, seperti Laburnum dan Cytisus dari Fabaceae keluarga. Ia telah digunakan secara perubatan untuk membantu berhenti merokok. Struktur molekulnya mempunyai persamaan dengan nikotin dan ia mempunyai kesan farmakologi yang sama. Seperti vareniklin, sitisin adalah agonis separa reseptor asetilkolik nikotinik (nAChRs). Cytisine mempunyai separuh hayat pendek sebanyak 4.8 jam, dan dengan pantasnya dikeluarkan dari badan. Penggunaan cytisine untuk berhenti merokok tetap tidak diketahui di luar Eropah Timur.

Aplikasi serbuk Cytisine
1. Cytisine adalah alkaloid seperti piridine yang beracun. Secara farmakologi ia menunjukkan kesan yang sama kepada nikotin kerana persamaan struktur dua molekul.
2. Cytisine adalah agonis reseptor asetilkolik nikotinik, dan sebagai persediaan farmaseutikal ia boleh didapati untuk rawatan nikotinisme. Varenicline terbitan Cytisine telah diluluskan pada tahun 2006 sebagai ubat pemberhentian merokok. Kajian literatur tahun 2006 menyimpulkan bahawa walaupun ujian yang dijalankan dengan cytisine sendiri kebanyakannya berkualiti rendah, terdapat beberapa bukti yang dapat diresepkan cytisine untuk membantu berhenti merokok.

Manfaat serbuk Cytisine
1. Serbuk cytisine dengan fungsi expectorant dan antitussive;
2. Serbuk cytisine mempunyai aktiviti anti-kanser yang kuat;
3. Serbuk sititin dengan fungsi anti-mikrob, anti-jangkitan, sel darah putih yang tinggi;
4. Serbuk sititin mempunyai perangsang pernafasan dan kesan penggalak pada peredaran otak;
5. Serbuk sititin boleh mengurangkan dan menghapuskan pergantungan perokok terhadap nikotin untuk mencapai tujuan berhenti merokok.


Pakej & Penghantaran


Cytisine

Imej Syarikat

Xi'an Fengzu Biological Technology Co, Ltd adalah salah satu daripada harga cisisine commisive China yang profesional, cytisine extract powder produsen, untuk semua yang anda perlukan dengan harga terbaik, organik, 100% murni, sifat, dan harga cisisine kometif komisif, cytisine ekstrak serbuk, sila hubungi kami. Dan dialu-alukan untuk harga cisisine harga pukal dan kuantiti tinggi, serbuk ekstrak cytisine dari kami.

Siasatan