Banner
Rumah > Produk >> Minyak tumbuhan >> Minyak pati

Minyak pati Sage

Minyak pati Sage
Senarai minyak FZBIOTECH
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat asas

Nama produk

Minyak pati Sage

Nama lain

Minyak bijaksana Clary

Spesifikasi

100% semulajadi tulen

Penampilan

Cecair kuning pucat

Sampel

Tawaran percuma 20ML

Perkhidmatan OEM

Ya

Kaedah Pengekstrakan

Penyulingan Stim

Bahagian tanaman

Daun dan bunga

Asal

China

Pensijilan

ISO, HALAL, FDA

Pembekal

FZBIOTECH

Gred

Makanan dan kosmetik


Clary Sage ialah herba berbunga. Clary Sage minyak pati dari daun dan bahagian loji mempunyai aroma yang bersih dan menyegarkan yang anda boleh gunakan sebagai balsem kulit atau lembut menyedut sebagai sebahagian daripada aromaterapi. Dalam aplikasi perubatan, ia dikenali untuk menyelesaikan masalah yang berkaitan dengan estrogen seperti aduan gementar dan emosi negatif, dengan itu mendapat nama samaran lain: "minyak wanita."


Fungsi

Clary bijaksana minyak pati boleh berehat badan dan minda seseorang. Elakkan alkohol apabila minum arak, kerana ia boleh menokok kesan alkohol. Ia adalah bukan toksik, bukan alahan minyak, tetapi ia boleh menyebabkan sakit kepala apabila digunakan dalam dos yang besar dan mesti dielakkan semasa mengandung.


Sifat terapeutik minyak yang bijaksana Clary adalah anticonvulsive, antidepresan, antiseptik, afrodisiak,

antispasmodic, bactericidal, carminatif, bukan, penghadaman, emmenagogue, euphoric, bau, sedatif, hypotensif, rahim, perut, dan tonik saraf.


Menggunakan

1. untuk campuran Penyebar yang diperkaya dengan mood lain-memperbaiki minyak pati, menggabungkan 3 titis minyak pati bijaksana, 2 titis minyak pati halia, 1 lepas minyak pati Bergamot, dan 2 titis minyak pati oren.

2.To membuat pelembap narkotik untuk melegakan kemerahan dan keradangan sementara melegakan otot yang menenangkan, campuran 1-3 titis minyak yang Sage untuk menjadi krim muka biasa atau losyen badan sebelum mengurut.

3. untuk rawatan anti-radang dan antimikrobial kulit kepala yang paling banyak yang alamat kelemumur, mencairkan 1 sudu besar 5 atau 6 titis daripada bijaksana minyak pati. Panaskan secara perlahan-lahan minyak kelapa. Sebelum showering, urut campuran ini ke dalam kulit kepala, rendam selama 30 minit, dan kemudian basuh dengan syampu biasa.

4. untuk campuran urut yang melegakan kesakitan dan spasms, mencairkan 5 titis minyak pati bijaksana dan 5 titis minyak jojoba dan urut ke kawasan yang terjejas.


Carta Alir minyak bijaksana Clary

Clary Sage Oil.jpg

FZBIOTECH Package

Clary Sage Oil Price.jpg


Siasatan