Banner
Rumah > Produk >> Minyak tumbuhan >> Minyak pati

Minyak Citronella

Minyak Citronella
Senarai Minyak FZBIOTECH
Berbual sekarang

Maklumat produk

Infrasi Asas Citronella Oil

Asal: China, Indonesia

Rupa: Cecair kuning

Bahagian tumbuhan: Daun dan bunga

Kaedah Pengekstrakan: Penyulingan wap

Kandungan: 25% citronellol, 38% citronellal

CAS NO. 106-22-9

Campurkan dengan baik: Basil, oren, bergamot, kayu putih, geranium, lemon, limau, oregano, lavender, pain, rosemary, kayu cedar, dan pokok teh.


Fungsi Citronella Oil

Aromaterapi:

Citronella biasanya diabaikan sebagai minyak aromaterapi. Citronella mempunyai pemanasan dan mengaktifkan kualiti pada tahap biologi. Minyak pati citronella mempunyai kesan yang menggembirakan pada mood. Ia mempunyai kesan melembutkan pada kulit dan juga membantu untuk memerangi peluh berlebihan - menjadikannya sangat berguna untuk digunakan dengan kaki. Ia mempunyai sifat bakterisida, antiseptik, deodoran dan racun serangga.

Antiseptik & Disinfektan:

Rumput Citronella digunakan untuk pengeluaran minyak citronella yang digunakan dalam sabun, sebagai penghalau nyamuk pada lilin serangga, semburan dan juga dalam aromaterapi, yang terkenal di Indonesia.

Selain daripada pengeluaran minyak, rumput citronella juga digunakan untuk kegunaan masakan, seperti teh. Minyak teh digunakan secara luaran sebagai penahan serangga. Minyak ini digunakan untuk melegakan migrain, sakit kepala dan rematik. Ia boleh digunakan sebagai antiseptik dan untuk membersihkan kaunter dapur dan memotong blok. Apabila ia tersebar di dalam bilik, bau ini menangkis serangga dan bug. Kualiti antiseptiknya baik untuk memerangi selesema dan selsema.


COA Citronella Oil

COA of Citronella Oil

Carta aliran

Citronella Oil.jpg

Penghantaran & Penyimpanan

Penghantaran: Sea / Air Shipping & International Express

Masa penghantaran: 2-3 hari bekerja selepas pembayaran

Pakej: 30ml / 50ml / 100ml: botol kaca ambar, 1kg / 5kg: gendang aluminium

25kg: tong plastik (30cm * 26cm * 42cm), 180kg: drum besi tinning (56cm2 * 90cm)

Penyimpanan: Terlepas dari cahaya dan haba yang kuat.

Shelf Life: 24 bulan

Pure Citronella Oil.jpg

Citronella Oil Price.jpg


SyarikatXi'an Fengzu Biological Technology Co, Ltd adalah salah satu minyak citronella China yang profesional, pengilang minyak pati citronella, untuk semua yang anda perlukan dengan harga terbaik, organik, 100% tulen, alam, dan kilang minyak citronella GMP, minyak pati citronella , sila hubungi kami. Dan dialu-alukan untuk jumlah besar minyak biji dan citronella, minyak pati citronella, minyak citronella organik, minyak citronella, minyak pati minyak citronella, minyak citronella tulen, minyak citronella indonesia dari kami.

Siasatan