Banner
Rumah > Produk >> Minyak tumbuhan >> Minyak pati

Minyak Citronella tulen

Minyak Citronella tulen
Senarai Minyak FZBIOTECH
Berbual sekarang

Maklumat produk

Infomasi Asas

Nama Produk

Minyak Citronella tulen

Nama lain

Minyak Citronella

Spesifikasi

100% Murni Asli

Penampilan

Cecair kuning

Contohnya

25% citronellol, 38% citronellal

Perkhidmatan OEM

Ya

Kaedah pengekstrakan

Penyulingan wap

Bahagian Tumbuhan

Daun dan bunga

Asal

China

Pensijilan

ISO, KOSHER, FDA

Pembekal

FZIBOTECH

Gred

Makanan dan Kosmetik


Minyak Citronella tulen diperoleh dari daun dan batang pelbagai spesies Cymbopogon (serai). Ia banyak digunakan sebagai sumber bahan kimia minyak wangi seperti sitronel, sitronelol dan geraniol, yang banyak digunakan dalam lilin, sabun dan kemenyan, { {0}} nbsp; industri kosmetik, minyak wangi dan perasa di seluruh dunia.


Fungsi 0010010 nbsp;

Minyak sitronella sering diabaikan sebagai minyak aromaterapi. Citronella mempunyai sifat pemanasan dan pengaktifan pada tahap biologi. Minyak pati Citronella mempunyai kesan yang meningkatkan mood. Ia mempunyai kesan pelembutan pada kulit dan juga membantu menghilangkan peluh yang berlebihan menjadikannya sangat berguna untuk digunakan pada kaki. Ia mempunyai sifat bakterisida, antiseptik, penghilang bau dan racun serangga.


Antiseptik 0010010 amp; Pembasmi kuman

Citronella digunakan dalam produksi minyak sitronella, yang digunakan dalam sabun, lilin serangga, semprotan dan penghalau nyamuk dalam aromaterapi, dan terkenal di Indonesia.


Selain penghasilan lemak, minyak sitronella juga digunakan dalam aplikasi kuliner, seperti teh. Minyak ini digunakan secara luaran sebagai penghalau serangga. Minyak ini digunakan untuk melegakan migrain, sakit kepala dan rematik. Ia boleh digunakan sebagai pengawet dan membasmi kuman dapur dan papan pemotong. Apabila ia 0010010 # 39 tersebar di seluruh ruangan, bau itu mengeluarkan serangga dan serangga. Sifat antiseptiknya sangat sesuai untuk melawan selesema dan selsema.


Kegunaan

1. Menurunkan 3 titisan Minyak Citronella dalam peresap.

2. Ratakan campuran yang terdiri daripada 2 tetes minyak pati Lavender, Citronella, dan Peppermint untuk meningkatkan peredaran dan mengurangkan tekanan dan kegelisahan.

3. Anda boleh menambahkan 1-2 tetes minyak Citronella ke pembersih ringan biasa atau gel mandi. Walaupun melindungi kulit dari sinar matahari, ia dapat memperbaiki kulit dan menjadikan kulit lebih muda dan lebih halus. 0010010 nbsp;

4. Untuk syampu yang dapat menghilangkan lebihan minyak, kulat, kelemumur dan jangkitan serta menghilangkan nodul, tambahkan 2 titisan minyak Citronella ke dalam syampu.


Laporan ujianminyak Citronella tulen

COA of Citronella Oil

Aliran 0010010 nbsp; carta

Citronella Oil.jpg

FZBIOTECH Package

Citronella Oil Price.jpg

Siasatan