Banner
Rumah > Produk >> Monomer

Pembekal Pembekalan China Kuantiti Tinggi 5-Hydroxytryptophan Serbuk, Harga Rendah Pukal 98% 5-HTP

Pembekal Pembekalan China Kuantiti Tinggi 5-Hydroxytryptophan Serbuk, Harga Rendah Pukal 98% 5-HTP
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat Asas 5-HTP

Nama lain: 5-HTP, 5-hydroxytryptophan

Sumber Botani: benih simplicifolia Griffonia

Formula molekul: C11H12N2O3

Berat molekul: 220.225

Rupa: Serbuk kuning putih

Spesifikasi Tersedia: 98%

CAS No.:56-69-9 atau 114-03-4

Pembekal: FZBIOTECH

Formula Struktur:

5-HTP.png

Pengenalan Ringkas 5-Hydroxytryptophan / 5-HTP?

5-HTP berasal dari kacang Griffonia Seed, buah anggur asli Afrika. Dalam perubatan rakyat Afrika, Griffonia Seed terkenal sebagai afrodisiak, serta antibiotik dan ubat untuk cirit-birit, muntah, dan sakit perut. Penyelidikan terkini menunjukkan bahawa Griffonia Seed menimbulkan tahap serotonin di dalam otak. Serotonin penting dalam mengawal selia kimia otak dan amat penting dalam masalah seperti kemurungan, insomnia, dan gangguan makan. Secara teorinya, ditambah dengan Griffonia Seed dapat meningkatkan kadar serotonin dan memberikan bantuan dari depresi dan insomnia.


Faedah 5-Hydroxytryptophan / 5-HTP?

1. Percubaan klinikal menunjukkan bahawa 5-HTP adalah cara yang selamat dan semula jadi untuk meningkatkan tahap serotonin otak. Penggunaan 5-HTP telah terbukti menghasilkan hasil yang sama atau lebih baik daripada ubat-ubatan sintetik standard yang digunakan dalam masalah yang timbul akibat sindrom kekurangan serotonin.

2.5-HTP menyediakan keputusan keseluruhan yang paling cepat, paling efektif dan paling konsisten dalam merawat insomnia. Ini adalah alternatif yang berkesan untuk menangani masalah tidur dengan cara yang selamat dan semulajadi berbanding dengan ubat tidur. 5-HTP meningkatkan kualiti tidur. Lebih penting lagi, kajian klinikal menunjukkan bahawa 5-HTP juga berguna dalam rawatan gangguan tidur selain daripada insomnia.

3.5-HTP meningkatkan tidur REM dengan ketara (biasanya sekitar 25 peratus) pada masa yang sama meningkatkan tahap tidur yang mendalam 3 dan 4 tanpa meningkatkan jumlah masa tidur. 5-HTP menyelesaikan masalah ini dengan memendekkan jumlah masa yang anda habiskan dalam tahap tidur 1 dan 2, yang dalam cara tertentu adalah peringkat paling tidak penting dalam kitaran. Semakin tinggi dos, semakin banyak masa yang dibelanjakan dalam REM.

4. Dengan mengalihkan keseimbangan kitaran tidur, 5-HTP menjadikan tidur lebih tenang dan meremajakan. Daripada rasa bangga dicuba, haus dan "lapar", orang yang mengambil 5-HTP merasa bersemangat, beristirahat dan bersedia untuk menghadapi cabaran hari ini. Apabila kita tidur dengan lebih mendalam dan bermimpi dengan lebih cekap, kita bangun pada waktu pagi dengan bateri fizikal dan psikologi kami dikenakan sepenuhnya.


Pakej & Penghantaran


9-FLUORENOL.jpg

9-FLUORENOL.jpg


Imej Syarikat

9-FLUORENOL.jpg

9-FLUORENOL.jpg

Siasatan