Banner
Rumah > Produk >> Monomer

Sanguinarine

Sanguinarine
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat Asas Sanguinarine

Nama produk: Sanguinarine

Nama lain: Macleaya Cordata Extract Powder

Rupa: Serbuk Kristal Pucat Kuning (98%), Serbuk Bijirin Kuning Kuning (1% -50%)

CAS No .: 2447-54-3

Formula molekul: C20H14NO4 +

Berat Molekul: 332.33

Kaedah Ujian: HPLC≥98%

Formula Struktur:

Formula Struktur .jpg

Pengenalan Sanguinarine

Macleaya cordata adalah spesies tumbuhan berbunga di poppyfamily Papaveraceae, yang digunakan secara hiasan. Ia berasal dari China dan Jepun. Ia adalah tumbuh-tumbuhan herba yang besar yang tumbuh ke2.5 m (8 kaki) dengan ketinggian 1 m (3 kaki) atau lebih lebar, dengan daun hijau zaitun dan panikel berair dari bunga buff-putih pada musim panas. Ia mempunyai fungsi detumescence, detoksifikasi dan racun perosak. Ia boleh digunakan dalam rawatan furuncle, abses, rebus maligna, ulser, tenggelam dan tinea yang tidak dapat dikesan. Produk ini adalah virose dan tidak boleh diambil secara lisan.

 

Sanguinarine adalah bahan utama ekstrak macleaya cordata, yang mengandungi produk ini dapat menghalang pertumbuhan bakteria Gram positif secara in vitro. Mereka lebih sensitif terhadap diplococcus pneumonlae, staphylococcus aureus dan bacillus subtilis, dan mempunyai aktiviti bacteriostastic yang lebih kuat daripada berberine. Ia juga boleh digunakan untuk merawat radang paru-paru lobar, akut tonsillitis akut, tympanitis dan tumor tiroid. Suppositori sanguinarine dan chelerythrine digunakan pada rawatan hakisan serviks secara klinikal.

 

Sanguinarine (pseudochelerythrine) adalah pencetus kuat aktivasi NF-kappaB, fosforilasi IkappaBalpha, dan degradasi. Ia mengandungi beberapa alkaloid termasuk sanguinarine, chelerythrine, protopine, dan produk alperryptopine. Produk kami, ekstrak Macleaya cordata terutamanya merupakan sanguinarine dan chelerythrine.

 

Faedah Sanguinarine

1. Dengan fungsi insektisida, sedikit sebanyak, ia dapat menghalang bakteria dan kulat secara berkesan;

2. Dengan fungsi detoksifikasi dan menghapuskan bengkak;

3. Dengan fungsi anti-radang, anti-bakteria dan antivirus.

 

Penggunaan Sanguinarine

Ia boleh digunakan untuk memberi makan antibiotik, racun perosak pertanian, racun kulat pertanian,

suntikan veterinar. Bakteria dan kulat tertentu juga menghalang; membunuh ulat, boleh menghalang menetas telur lalat.

1. Digunakan dalam bidang Makanan.

2. Digunakan dalam bidang Farmaseutikal.

3. Digunakan dalam medan aditif Feed.


Pakej & Penghantaran

Sanguinarine

Imej Syarikat

Xi'an Fengzu Biologi Technology Co, Ltd adalah salah satu pembekal china Cina profesional yang menyediakan macleaya cordata extract produsen serbuk sanguinarine, untuk semua yang anda perlukan terbaik, harga, organik, 100% murni, alam, dan kilang GMP china supplier macleaya cordata extract serbuk sanguinarine, sila hubungi kami. Dan dialu-alukan untuk pemborong china borong dan kuantiti tinggi macleaya cordata ekstrak serbuk sanguinarine dari kami.

Siasatan