Banner
Rumah > Produk >> Monomer

Sclareol

Sclareol
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat Asas Sclareol

Nama produk: Sclareol

Nama lain: Salvia sclarea extract;

Nama Latin: Salvia Sclare L

Tempat asal: Wilayah Shaanxi, China

Bahagian Digunakan: Daun

CAS: 515-03-7

Formula molekul: C20H36O2

Berat Molekul: 308.5

Bahan-bahan aktif: Sclareolide; Sclareol

Spesifikasi: 95% 98%

Kaedah ujian: HPLC

Formula Struktur:

Formula Struktur

 

Faedah Sclareol

1. Meningkatkan imuniti dan keupayaan antivirus dan jangkitan.

2. Anti-penuaan, anti-oksidan, antigen, menyesuaikan sistem saraf serebrum, meningkatkan fungsi hematopoietik dan mempromosikan metabolisme.

3. Melindungi fungsi hematopoietik sumsum, meningkatkan keupayaan detoxifcatio hepatik dan mempromosikan. Pemulihan tisu hepatik.

4. Mencegah dan merawat penyakit jantung koronari, sindrom climacteric, diabetes, tekanan darah tinggi, anemia, dsb.

5. Mencegah kanser, mengaktifkan sel normal dan meningkatkan peredaran darah.

 

Permohonan Sclareol

1. Digunakan dalam bahan tambahan makanan, ia mempunyai kesan otak antifatik, anti-penuaan dan berkhasiat.

2. Digunakan dalam bidang farmaseutikal, ia digunakan untuk merawat penyakit jantung koronari, angina cordis, bradikardia dan aritmia kadar denyut jantung yang tinggi, tekanan darah tinggi dan lain-lain.

3. Digunakan dalam bidang kosmetik, ia mempunyai kesan pemutihan, anti-penuaan, anti-kedut, anti-oksidan, mengaktifkan Sel kulit, menjadikan kulit lebih lembut dan tegas.

 

Penggunaan Sclareol

1. Sclareol terutamanya digunakan dalam sintesis pengganti ambar semulajadi, kuantiti yang kecil juga digunakan untuk penggunaan intipati.

2. Sclareolide adalah jenis perisa tembakau yang sangat baik.

3. Sclareolide ungu wangi Perilla lactone boleh meningkatkan dan meningkatkan sensori makanan, jadi telah digunakan secara meluas dalam industri makanan.

Terdapat dalam mengandungi rasa manis perasa makanan, sebagai agen perasa, meningkatkan rasa bau kesan makanan, dalam industri kopi untuk menambah sedikit wangi ungu Perilla lactone, boleh memperburuk kepahitan kopi, meningkatkan kopi kesan kesan menyegarkan permohonan.

4. Tanpa kes rangsangan kardiovaskular, apabila mengurangkan lemak badan, ungu wangi Perilla lactone dapat membantu meningkatkan kualiti badan nipis, sehingga telah banyak digunakan dalam produk penurunan berat badan. Amerika Syarikat, Jepun dan negara-negara Eropah mengandungi rasa ungu wangi perilla lactone yang mengurangkan berat badan lebih, lebih popular.


Pakej & Penghantaran

Sclareol

Imej Syarikat

Xi'an Fengzu Biologi Technology Co, Ltd adalah salah satu pembekal china Cina profesional berkualiti tinggi serbuk sclareol, salvia sclarea ekstrak sclareol pengeluar harga, untuk semua yang anda perlukan yang terbaik, harga, organik, 100% tulen, sifat, dan kilang GMP pembekal china berkualiti tinggi sclareol serbuk, salvia sclarea ekstrak sclareol harga, sila hubungi kami. Dan dialu-alukan untuk pembekal china borong dan kuantiti tinggi berkualiti tinggi sclareol serbuk, salvia sclarea ekstrak sclareol harga dari kami.

Siasatan