Banner
Rumah > Produk >> Monomer

Flax Lignans

Flax Lignans
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat Asas Flames Lignans

Nama produk: Flax Lignans

Nama lain : Diglucoside seco-isolariciresinol

Sebahagian daripada Digunakan: Biji Flaks

Rupa: Serbuk Kuning Coklat Kuning

CAS No: 148244-82-0

Formula molekul: C32H46O16

Berat molekul: 542.57

Pembekal: FZBIOTECH

Formula Struktur:

Formula Struktur

 

Pengenalan Flames Lignans

Flax Lignans terutamanya ditemui dalam biji rami. Secoisolariciresinol diglucoside, atau SDG wujud sebagai komponen bioaktif utamanya. SDG diklasifikasikan sebagai phytoestrogen kerana ia adalah sebatian nonsteroid yang berasal dari tumbuhan yang mempunyai aktiviti seperti estrogen. Ekstrak flaxseed SDG mempunyai aktiviti estrogen yang lemah, apabila pengambilan makanan sebagai makanan ia akan mengalir kepada ligan yang mempunyai struktur yang sama dengan estrogen. Tahap SDG dalam flaxseed biasanya berbeza antara 0.6% dan 1.8%. Serbuk SDG boleh mengurangkan lipid darah, kolesterin dan trigliserida, ia juga boleh mencegah apoplexy, hiperensi, pembekuan darah, arteriosklerosis dan arrhythmia. Di samping itu, serbuk ekstrak biji rami SDG adalah bermanfaat untuk diabetes dan CHD. Xi'an Fengzu Biological Technology Co., LTD. adalah pengilang profesional di pasar lilin lengai.

 

Faedah Flames Lignans

1. Kesan anti kanser, seperti kanser payudara, kanser prostat, dan lain-lain;
2. Untuk mengurangkan sindrom prahaid;
3. Untuk mencegah daripada osteoporosis;
4. Menurunkan kolesterol;
5. Membantu mengubati Diabetes, penyakit jantung koronari, penyakit buah pinggang dan sebagainya.

 

Permohonan Flame Lignans

1. Digunakan dalam bidang farmaseutikal, ia digunakan untuk mencegah kanser dan kencing manis
2. Digunakan dalam bidang kosmetik, ia mempunyai kesan pemutihan, menghilangkan tempat, anti-kedut, mengaktifkan sel-sel kulit, menjadikan kulit lebih lembut dan tegas.
3. Digunakan dalam produk kesihatan wanita, ia sering digunakan untuk melegakan ketidakselesaan menopaus


Pakej & Penghantaran

Flax Lignans

Imej Syarikat

Xi'an Fengzu Biologi Technology Co, Ltd adalah salah satu pembekal china Cina profesional yang berkualiti tinggi dengan lignans berkualiti tinggi, bebas lilin sampel lilin pengeluar percuma, untuk semua yang anda perlukan terbaik, harga, organik, 100% murni, alam, dan GMP kilang pembekal china berkualiti tinggi flax lignans harga, percuma sampel flax lignans serbuk, sila hubungi kami. Dan dialu-alukan untuk pembekal china borong dan jumlah kuantiti tinggi berkualiti tinggi harga lenga flax, sampel percuma lenga flax lignans dari kami.

Siasatan