Banner
Rumah > Produk >> Monomer

Genistein

Genistein
Senarai Produk FZBIOTECH
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat Asas Genistein

Nama Produk: Genistein

Nama lain: Herba Genista Ekstrak Genistein, pembekal genistein semula jadi

Pembekal: Bioteknologi Xi'an Fengzu

Sebahagian daripada digunakan: Bunga

Kaedah Ujian: HPLC

Bahan aktif: Genistein

Spesifikasi Tersedia: Min 99%

Rupa: Serbuk Kuning Cerah

CAS NO .: 446-72-0

Berat Molekul: 270.24

Formula molekul: C15H10O5

Formula Perlembagaan:

Formula Struktur

 

Pengenalan Genistein

Genistein adalah pelbagai jenis isoflavon yang paling aktif, produk Genistein dari syarikat kami berasal dari tanaman kering kacang dan matang sophora Japonica. Ia adalah elemen yang tulen dan tunggal. Ia adalah sebatian heterocycle polyphenol.

 

Genistein boleh menggabungkan dengan reseptor estrogen dan mempunyai kesan estrogen yang lemah. Jadi ia juga dipanggil phytoestrogen. Ia bertentangan dengan estrogen. Ia mempunyai kesan perlindungan atau penyakit berkaitan hormon. Ia boleh memperbaiki dan mencegah sindrom climacteric dan osteoporosis. Ia boleh digunakan sebagai makanan tambahan untuk digunakan secara meluas dalam pelbagai makanan yang sihat untuk orang tua dan orang tua.

 

Genistein mengikat dan menghalang protein-tirosin kinase, dengan itu mengganggu transduksi isyarat dan mendorong pembezaan sel. Ejen ini juga menghalang topoisomerase-II, yang membawa kepada pemecahan DNA dan apoptosis, dan mendorong penangkapan kitaran G2 / M. Genistein mempamerkan aktiviti antioxidant, antiangiogenic, dan imunosupresif.

 

Faedah Genistein

1. Herba Genista Ekstrak Genistein, pembekal genistein semula jadi mempunyai fungsi anti-oksidasi;
2. Herba Genista Ekstrak Genistein, pembekal genistein semula jadi mempunyai sifat-sifat estrogen dan anti-estrogen;
3. Ekstrak Genista Herba Genistein, pembekal genistein semula jadi boleh menyekat pengaktifan topoisomerase II, dan menekan pengaktifan protein tyrosine kinase (PTK);

4. Ekstrak Genista Herba Genistein, pembekal genistein semula jadi mengeluarkan prosedur kematian sel, meningkatkan kesan dadah antikanser dan menekan saluran darah untuk dihasilkan.

 

Penggunaan Genistein

1. Diamalkan dalam bidang farmaseutikal, ia boleh dibuat menjadi suppositori, losyen, tablet, kapsul dan sebagainya;
2. Digunakan dalam bidang produk penjagaan kesihatan, ia boleh digunakan sebagai produk penjagaan kecantikan untuk wanita dan juga dapat mencegah penyakit darah dan kanser.


Pakej & Penghantaran


Genistein

Imej SyarikatXi'an Fengzu Biologi Technology Co, Ltd adalah salah satu pembekal serbuk genistein China yang profesional, berkualiti tinggi pengeluar harga genistein, untuk semua yang anda perlukan terbaik, harga, organik, 100% murni, alam, dan kilang GMP china pembekal genistein serbuk, harga genistein berkualiti tinggi, sila hubungi kami. Dan dialu-alukan untuk pembekal serbuk genistein pembekal china dan kuantiti tinggi, harga genistein berkualiti tinggi dari kami.

 


Siasatan