Banner
Rumah > Produk >> Monomer

Galantamine Hydrobromide

Galantamine Hydrobromide
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat Asas Galantamine Hydrobromide Lycoremine

Nama produk: Galantamine Hydrobromide Lycoremine

Nama Botanikal: Lycoris Radiata (L'Herit)

Bahagian Digunakan: Mentol

Spesifikasi: Galanthamine: 98% -99%

Kaedah ujian: HPLC

CAS No.: 1953-04-4

Formula molekul C17H22BrNO3

Berat Molekul: 368.27

Rupa: serbuk Kristal putih

Formula Struktur:

Formula Struktur

Pengenalan Lycoremine Galantamine Hydrobromide

Galantamine (Nivalin, Razadyne, Razadyne ER, Reminyl, Lycoremine) digunakan untuk rawatan penyakit Alzheimer ringan dan sederhana dan pelbagai masalah ingatan yang lain, terutama yang berasal dari vaskular. Ia adalah alkaloid yang diperoleh secara sintetik atau dari mentol dan bunga Galanthus Caucasicus (Snowdrop Kaukasia, salji Voronov), Galanthus woronowii (Amaryllidaceae) dan genera yang berkaitan seperti Narcissus (daffodil)), Leucojum (salji salju) dan Lycoris termasuk Lycoris radiata ( Red Spider Lily).

Galanthamine adalah semulajadi yang diekstrak daripada radiasi lycoris, adalah alkaloid tersier yang diperolehi daripada penurunan salji dan spesies yang berkait rapat. Ia bertindak sebagai inhibitor acetylcholinesterase kompetitif (ACHE) yang boleh diterbalikkan, sementara bertindak lebih lemah pada butyrylcholinesterse (BuChE) .it digunakan dalam rawatan gangguan sistem nerbous pusat dan boleh digunakan sebagai penawar kepada pelali otot yang tidak berpolarisasi. Hidromromida Galanthamine adalah putih kepada serbuk hampir putih; larut dalam larutan air; kloroform tidak larut, eter dan alkohol. Xi'an Fengzu Biologi Technology Co, LTD adalah pengilang profesional yang menghasilkan galantamine.

 

Faedah Lycoremine Galantamine Hydrobromide

1. Anti-cholinesterase.

2. Merangsang dan menghalang acetylcholinesterase, mengawal kedudukan reseptor nikotin intracephalic.

3. Menyembuhkan sekuel lumpuh bayi, sweeny dan myasthenia gravis pseudoparalytica, dsb.

4. Meningkatkan fungsi pengiktirafan cahaya, pesakit penyakit Alzheimer ringan, dengan ketara, dan menunda proses penurunan fungsi sel otak.

5. Meningkatkan pengaliran antara saraf dan otot

 

Penggunaan Lycoremine Galantamine Hydrobromide

1. Galanthamine Hydrobromide terutamanya digunakan dalam myasthenia gravis, peringkat poliovirus diam dan sekuel, juga dalam polyneuritis, funiculitis dan sensorimotor yang disebabkan oleh penyakit sistem saraf atau traumatisme.

2. Galanthamine Hydrobromide juga digunakan dalam penyakit Alzheimer, mempunyai fungsi utama untuk demement dan dismnesia yang disebabkan oleh kerosakan otak organik.


Pakej & Penghantaran

Galantamine Hydrobromide

Imej Syarikat

Xi'an Fengzu Biologi Technology Co, Ltd adalah salah satu pengeluar Cina profesional Cina galantamine hydrobromide lycoremine serbuk pengilang, untuk semua yang anda perlukan yang terbaik, harga, organik, 100% murni, sifat, dan kilang GMP china pembekal galantamine hydrobromide lycoremine powder , sila hubungi kami. Dan dialu-alukan untuk pembekal china borong dan jumlah kuantiti tinggi galantamine hydrobromide lycoremine dari kami.

Siasatan