Banner
Rumah > Produk >> Monomer

Stachydrine

Stachydrine
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat Asas Stachydrine

Nama produk: Stachydrine

Rupa: serbuk halus coklat

Nama Latin: Leonurus heterophyllus Sweet

Nama lain: Ekstrak Motherwort, N, N-Dimethyl-L-proline

Gred: Farmaseutikal dan makanan

CAS NO .: 471-87-4

Formula molekul: C7H14NO2

Berat molekul: 144.19

Kaedah ujian: HPLC

Formula Struktur:

Formula Struktur..jpg

 

Pengenalan Stachydrine

Stachydrine adalah ekstrak daripada tumbuhan semula jadi Leonurus heterophyllus Sweet. yang serbuk kuning coklat selepas pemprosesan ekstrak khas, kami mendapat ekstrak Stachydrine hydrochloride 60% -90%. Mereka bentuk serbuk dengan warna yang baik. Ia digunakan terutamanya untuk Perubatan, kosmetik, kawasan ketagihan makanan sebagai bahan mentah. Fungsi untuk ubat adalah: Digunakan untuk menstruasi yang tidak normal, dysmenorrhea, amenorrhea; Nefritis akut. Diuresis). Spesifikasi umum. adalah 60% -90% Stachydrine hydrochloride, kilang kami boleh dibuat spec lain. disesuaikan.

 

Faedah Stachydrine

1. Untuk rawatan haid yang tidak teratur yang disebabkan oleh stasis dalam pembahagian darah wanita, dysmenorrhea, amenorea
2. Untuk rawatan edema, kesukaran membuang air kecil dengan haba yang tidak stabil.
3. Ia juga boleh digunakan untuk merawat kulit yang sakit dan karbunkel yang disebabkan oleh haba berbahaya, dengan kesannya membersihkan haba dan toksin.
4. Untuk merawat amenorea (ketiadaan abnormal atau penindasan haid), dysmenorrhea (haid yang menyakitkan) dan haid yang terhalang akibat stasis darah, sakit perut selepas bersalin akibat stasis darah dan genangan qi, dan sebagainya.

 

Penggunaan Stachydrine

1. Digunakan dalam bidang makanan, telur rebus dengan motherwort adalah cara yang baik untuk merawat dysmenorrhea;

2. Digunakan dalam bidang produk kesihatan, madu motherwort adalah makanan kesihatan wanita yang baik, yang membantu mengawal kekayaan haid;

3. Digunakan dalam bidang farmaseutikal, tablet motherwort, granul, suntikan, ubat kapsul untuk rawatan penyakit ginekologi;

4. Digunakan dalam bidang kosmetik, menurut legenda, Empress Wu kerana memakan produk kecantikan yang dibuat dari motherwort, jadi dia tidak kelihatan tua.


Pakej & Penghantaran

Stachydrine

Imej Syarikat

Stachydrine.jpg

Stachydrine.jpg


Xi'an Fengzu Biological Technology Co, Ltd adalah salah satu pembekal china pembekal profesional terbaik serbuk stachydrine, pengeluar harga stachydrine harga percuma, untuk semua yang anda perlukan yang terbaik, harga, organik, 100% tulen, alam, dan GMP kilang pembekal china serbuk stachydrine terbaik, harga stachydrine sampel percuma, sila hubungi kami. Dan dialu-alukan untuk pukal borong dan jumlah kuantiti pembekal china serbuk stachydrine terbaik, harga stachydrine sampel percuma dari kami.

Siasatan