Banner
Rumah > Produk >> Monomer

Sclareolide

Sclareolide
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat Asas Sclareolide

Nama produk: Sclareolide

Rupa: serbuk kristal putih atau putih

Formula molekul: C16H26O2

Kelarutan: Tidak larut dalam air

Berat molekul: 250.38

CAS No .: 564-20-5

EINECS No .: 209-269-0

Formula Struktur:

Formula Struktur

 

Pengenalan Sclareolide

Sclareolide adalah produk semula jadi lactone sesquiterpene yang berasal dari pelbagai sumber tumbuhan termasuk Salvia sclarea, Salvia yosgadensis, dan tembakau cerut. Ia adalah analog dekat sclareol, sebatian antifungal tumbuhan.
Ia digunakan sebagai wangian dalam kosmetik dan baru-baru ini dipasarkan sebagai suplemen penurunan berat badan, walaupun tiada bukti klinikal untuk menyokong kesan ini.

 

Faedah Sclareolide

1. Meningkatkan imuniti dan keupayaan antivirus dan jangkitan.

2. Anti-penuaan, anti-oksidan, antigen, menyesuaikan sistem saraf serebrum, meningkatkan fungsi hematopoietik dan mempromosikan metabolisme.

3. Melindungi fungsi hematopoietik sumsum, meningkatkan keupayaan detoxifcatio hepatik dan mempromosikan. Pemulihan tisu hepatik.
4. Mencegah dan merawat penyakit jantung koronari, sindrom climacteric, diabetes, tekanan darah tinggi, anemia, dsb.
5. Mencegah kanser, mengaktifkan sel normal dan meningkatkan peredaran darah.

 

Penggunaan Sclareolide

1. Dilampirkan dalam aditif makanan, ia memiliki kesan otak antifatigue, anti-penuaan dan berkhasiat.

2. Digunakan dalam bidang farmaseutikal, ia digunakan untuk merawat penyakit jantung koronari, angina cordis, bradikardia dan arrhythmia kadar jantung yang tinggi, tekanan darah tinggi, dan lain-lain.

3. Diwarnakan dalam bidang kosmetik, ia mempunyai kesan pemutihan, anti-penuaan, anti-kedut, anti-oksidan, mengaktifkan Sel kulit, menjadikan kulit lebih lembut dan tegas.


Pakej & Penghantaran

Sclareolide

Imej Syarikat

Xi'an Fengzu Biologi Technology Co, Ltd adalah salah satu pemasok china profesional Cina serbuk terbaik sclareolide, pengeluar harga sklareolide borong, untuk semua yang anda perlukan terbaik, harga, organik, 100% murni, alam semula jadi, dan kilang GMP china pembekal terbaik serbuk sclareolide, harga sclareolide borong, sila hubungi kami. Dan dialu-alukan untuk pukal borong dan pembekal china kuantiti yang terbaik serbuk sclareolide, harga sclareolide borong dari kami.

Siasatan