Banner
Rumah > Produk >> Monomer

Pterostilbene

Pterostilbene
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat Asas Pterostilbene

Nama produk: Pterostilbene

Rupa: Serbuk putih

Assay: 99%

CAS No .: 537-42-8

Bahagian yang Digunakan: Buah Blueberry

Berat Molekul: 256.30

Formula molekul: C16H16O3

Gred: Gred Farmaseutikal

Kaedah Ujian: HPLC

Formula Struktur:

Formula Struktur

 

Pengenalan Pterostilbene

Pterostilbene didapati dalam badam, pelbagai buah beri Vaccinium, daun anggur dan anggur dan blueberry. Walaupun resveratrol berada di bawah penyelidikan untuk sifat potensialnya daripada memakan wain dan makanan atau minuman lain, pterostilbene juga terdapat dalam wain walaupun ia tidak dikaji sebagai analognya.

 

Pterostilbene adalah stilbenoid yang berkaitan dengan kimia resveratrol. Dalam tumbuh-tumbuhan, ia berfungsi sebagai peranan phytoalexin pertahanan. Kesan biologi yang mungkin bagi pterostilbene diperiksa dalam penyelidikan asas yang melibatkan model makmal beberapa gangguan, termasuk penurunan kognitif berkaitan dengan usia.

 

Faedah Pterostilbene

1. Antioksidan yang kuat - Pertama dan utama, kompaun bertindak sebagai antioksidan yang kuat dan anti-radang;

2. Mengatur dan menstabilkan Gula Darah / tekanan darah - mengawal kolesterol dan lipid dalam darah;

3. Memperbaharui Sel Brain - untuk menggalakkan kesihatan otak, membantu sel-sel otak pulih dan memperbaiki kerosakan, memulihkan fungsi otak;

4. Menggalakkan Umur Panjang - dengan fungsi di atas, kesan terapeutik dan pencegahan Pterostilbene memperlahankan penuaan dan mempromosikan penyembuhan;

 

Penggunaan Pterostilbene

1. Digunakan dalam bidang farmaseutikal untuk mencegah dan merawat masalah kesihatan berikut: Penyakit Alzheimer / Atherosclerosis / kencing manis / Tekanan darah tinggi / Kolesterol tinggi / terhadap bentuk kanser tertentu.

2. Digunakan dalam makanan tambahan, minuman minuman untuk mengawal Gula Darah dan mempromosikan umur panjang.


Pakej & Penghantaran

Pterostilbene

Imej Syarikat

Xi'an Fengzu Biological Technology Co, Ltd adalah salah satu pembekal china pembekal profesional terbaik produk penjagaan kesihatan pterostilbene terbaik, pengeluar serbuk pterostilbene sampel percuma, untuk semua yang anda perlukan terbaik, harga, organik, 100% murni, alam, dan kilang GMP pembekal cina produk penjagaan kesihatan pterostilbene terbaik, serbuk sampel pterostilbene percuma, sila hubungi kami. Dan dialu-alukan untuk pembekal china borong dan kuantiti tinggi pembekal produk penjagaan kesihatan pterostilbene terbaik, serbuk sampel pterostilbene percuma dari kami.

Siasatan