Banner
Rumah > Produk >> Monomer

Phytosphingosine

Phytosphingosine
COA Phytosphingosine
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat Asas Phytosphingosine

Nama produk: Phytosphingosine

Nama lain: 1,3,4-Octadecanetriol, 2-amino-; 3,4-Octadecanetriol, 2-amino-1

Rupa: Serbuk putih

Kesucian: 99%

CAS No .: 13552-11-9

Formula molekul: C18H39NO3

Berat molar: 317.50700

Formula Struktur:

Formula Struktur


Pengenalan Phytosphingosine

Phytosphingosine adalah tahun-tahun kebelakangan membangunkan generasi baru agen pelembap adalah bahan terlarut lipid, ia membentuk struktur fizikal stratum corneum kulit yang sama dengan cepat menembusi kulit, dan kutikula air, membentuk sejenis struktur rangkaian, untuk mengelak kelembapan. Kenaikan dengan usia dan ke usia tua, terdapat pada kulit manusia akan secara beransur-ansur mengurangkan ceramida, kulit kering dan kulit kasar, jenis kulit dan gejala yang tidak normal yang lain muncul disebabkan oleh penurunan jumlah ceramida. Oleh itu, untuk mengelakkan kelainan kulit seperti itu.

 

Faedah Phytosphingosine

1. digunakan dalam kosmetik, dengan cepat boleh menembusi kulit, dan air dalam stratum corneum, membentuk struktur mesh, mengunci kelembapan, anti-penuaan.
2.Penggunaan makanan berfungsi Dengan mengambil ceramida, diserap dalam usus kecil, dipindahkan ke darah, dan kemudian diangkut ke seluruh badan, menjadikan sel-sel kulit mendapat pemulihan dan regenerasi yang baik.


Sijil Analisis

Phytosphingosine.jpg

Pakej & Penghantaran

Phytosphingosine

Imej Syarikat

Xi'an Fengzu Biologi Technology Co, Ltd adalah salah satu pembekal china profesional Cina terbaik phytosphingosine bubuk, produsen phytosphingosine harga borong, untuk semua yang anda perlukan terbaik, harga, organik, 100% murni, alam, dan kilang GMP kilang pembekal terbaik phytosphingosine powder, harga phytosphingosine borong, sila hubungi kami. Dan dialu-alukan untuk pembekal china borong dan jumlah kuantiti yang tinggi serbuk phytosphingosine terbaik, harga phytosphingosine borong dari kami.

Siasatan