Banner
Rumah > Produk >> Monomer

Oyster Peptide

Oyster Peptide
COA Peptida Powder Tiram
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat Asas Peptida Tiram

Nama Produk: Peptida Tiram

Nama lain: Oyster Extract Powder

Ramuan Aktif: Taurine, Zn

Spesifikasi: Protein 25%

Rupa: serbuk halus cahaya kuning

Saiz zarah: 100% lulus 80 mesh

Kaedah Ujian: Penentuan nitrogen, HPLC

Pembekal: FZBIOTECH

 

Pengenalan Oyster Peptide

Peptida tiram diekstrak daripada serbuk protein tiram, dan kemudian diarahkan melalui enzim tertentu dan peptida kecil yang terpencil untuk mendapatkan teknologi bahan peptida kecil.

Tiram bukan sahaja kaya dengan protein, vitamin A, B1, B2, B5, C, E, unsur-unsur surih yang sesuai (seperti kalsium, besi, zink, selenium, mangan, tembaga, dan lain-lain) dan taurine, tetapi juga mengandungi Kehidupan marin yang unik pelbagai nutrien.

 

Faedah Peptida Tiram

1. Detoksifikasi hati

Peptida yang terkandung dalam taurine tiram boleh menggalakkan rembesan hempedu, tidak termasuk pengumpulan lemak neutral di hati dan memperbaiki detoksifikasi hati.

 

2. Meningkatkan fungsi seksual

Peptida tiram mengandungi sebilangan besar arginine yang sangat diperlukan sperma, dan unsur Zink. Peptida tiram boleh meningkatkan fungsi seksual. Disfungsi seksual, mati pucuk, pembesaran prostat, hipoplasia genitalia dan penyakit lelaki lain, dalam banyak kes disebabkan sebab yang menyebabkan Asia tidak mencukupi.

 

3. Pembersihan kesesakan

Taurine untuk aterosklerosis peptida tiram yang dihasilkan oleh kesesakan, dan akibat angina pectoris, infarksi miokardial, infarksi serebral mempunyai kesan pencegahan yang baik.

 

4. Keletihan

Dalam peptida tiram yang mengandungi asid amino yang boleh meningkatkan fungsi hati, menghalang pengumpulan asid laktik, untuk membantu mempercepat pemulihan dan promosi keletihan fizikal. Di samping itu, taurine peptide dan glycogen tiram tidak hanya membantu memulihkan keletihan fizikal, tetapi juga keletihan mental untuk pulih adalah sangat berkesan, peranan peningkatan kemurungan endogen dan pemulihan visi telah diiktiraf.

 

5. Kecantikan

Tiram boleh menghalang kulit kering dan menggalakkan metabolisme kulit, penguraian kulit melanin, menghasilkan kulit yang halus. Kerana ia boleh menggalakkan pembentukan dan rembesan hormon, pelarasan fisiologi, tiada gejala kehamilan, gangguan menopaus, juga mempunyai kesan yang baik. Di samping itu, yodium dan tryptophan dalam tiram boleh membantu anda mengembangkan rambut hitam yang cantik.

 

6. Meningkatkan kekebalan

Selepas makan peptida tiram, akan menjadi sintesis glutathione dalam badan, mengeluarkan badan oksigen aktif, meningkatkan imuniti, menghalang penuaan. Sementara itu, memimpin Arsenit bukan sahaja menghalang penuaan sel, tetapi juga menggalakkan metabolisme.


Pakej & Penghantaran


Oyster Peptide

Imej Syarikat


Oyster Peptide manufacturer

Oyster Peptide supplier

Xi'an Fengzu Biologi Technology Co, Ltd adalah salah satu pembekal china Cina profesional pembekal serbuk peptida tiram terbaik, suplemen pengeluar peptida tiram, untuk semua yang anda perlukan terbaik, harga, organik, 100% murni, alam, dan kilang GMP kilang China serbuk peptida tiram terbaik, makanan tambahan peptida tiram, sila hubungi kami. Dan dialu-alukan untuk pembekal china borong dan jumlah kuantiti tinggi serbuk peptida tiram terbaik, suplemen peptida tiram dari kami.

Siasatan