Banner
Rumah > Produk >> Monomer

Evodiamine

Evodiamine
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat Asas Evodiamine

Nama produk: Evodiamine

Nama lain: Ekstrak Evodia

Nama Botani: Evodia rutaecarpa (Juss.) Benth

Sebahagian daripada Digunakan: Buah

Formula molekul: C19H17N3O

Berat Molekul: 303.36

CAS No .: 518-17-2

Standard: 10%, 30%

Kaedah ujian: HPLC

Kaedah pengekstrakan: Ekstrak alkohol

Formula Struktur:

Formula Struktur

 

Pengenalan Evodiamine

Evodiamine diekstrak dari buah evodia. Ia adalah alkaloid utama dalam buah evodia. Ekstrak Evodia adalah serbuk kuning coklat halus.

Evodiamine adalah bahan kimia yang diekstrak daripada keluarga tumbuhan Evodia spp yang telah ditunjukkan untuk mengurangkan pengambilan lemak dalam kajian tetikus. Kaedahnya dipercayai sama dengan capsaicin, tetapi tidak mempunyai rasa yang "panas". Eododin dapat berinteraksi dengan UCP1, yang merupakan protein termogenik yang membolehkan tenaga dibakar sebagai panas. Evodiamine mempunyai analgesik, menurunkan tekanan darah dan mendorong peningkatan suhu badan yang ketara. Utiliti klinikal produk ini adalah untuk menghasilkan agen perubatan untuk diuretik dan peluh.

 

Faedah Evodiamine

1. Evodiamine Dengan analgesia, menurunkan tekanan darah dan kenaikan suhu badan dan kesan farmakologi lain.

2. Evodiamine mempunyai perut, dan menghentikan kesan retik dan oxyrygmia.

3. Evodiamine mempunyai kesan diuretik.

4. Evodiamine mempunyai kesan perencatan yang kuat pada E. Coli; Dan kesan serangga pada ascarissuum; Ia juga boleh mengecutkan rahim dan meningkatkan tekanan.

5. Evodiamine mempunyai kesan yang baik terhadap penyakit Alzheimer dan strok.


Pakej & Penghantaran

Evodiamine

Imej Syarikat

Xi'an Fengzu Biologi Technology Co, Ltd adalah salah satu pembekal china pembekal profesional terbaik serbuk evodiamine, pengeluar harga evodiamine sampel percuma, untuk semua yang anda perlukan terbaik, harga, organik, 100% murni, alam, dan GMP kilang pembekal china serbuk evodiamine terbaik, harga sampel evodiamine percuma, sila hubungi kami. Dan dialu-alukan untuk pembekal china borong dan kuantiti tinggi pembekal serbuk evodiamine terbaik, harga evodiamine sampel percuma dari kami.

Siasatan