Banner
Rumah > Produk >> Minyak Loji >> Minyak pembawa

Minyak Kelapa Fractionated

Minyak Kelapa Fractionated
Minyak Kelapa Fractionated
Berbual sekarang

Maklumat produk

Infrasasi Asas Kelapa Minyak Fractionated

Nama produk: Minyak kelapa yang dikupas

Nama lain: minyak kelapa yang diberi fraksinasi, minyak fraksinasi kelapa, minyak kelapa fraksional

Asal: China

Rupa: Cecair Tidak berwarna

Kesucian: C8 56.2%, C10 42.9%

Loji yang digunakan: Minyak kelapa dara

Gred: Gred Kosmetik, Gred Makanan

Kaedah Pengekstrakan: Perawan dan Fraksionasi

OEM: YA


Minyak kelapa yang dikupas adalah minyak kelapa yang telah diproses atau "dibezakan" untuk menghasilkan minyak yang sangat stabil. Sebilangan besar minyak yang digunakan adalah lemak tepu yang sangat tinggi, dan produk ini boleh digunakan dalam pelbagai cara. Banyak syarikat yang membawa bahan-bahan untuk membuat kosmetik stok minyak wangi, dan ia juga boleh dibeli daripada tukang urut dan pembekal sabun. Kos untuk minyak ini berbeza-beza, bergantung pada permintaan global.

Keuntungan yang besar untuk minyak kelapa yang diperkecilkan di atas minyak kelapa biasa ialah ia sangat stabil. Ia tidak akan menjadi tengik, tidak seperti minyak yang tidak ditapis, menjadikannya lebih mudah untuk bekerja dengan. Ia juga mampu mengendalikan haba yang sangat tinggi, yang boleh menjadi bonus yang berbeza, dan ia boleh menjadi lebih mudah untuk bekerja daripada minyak kelapa pepejal. Terima kasih kepada hakikat bahawa ia mempunyai jangka hayat yang panjang, ia tidak memerlukan prosedur penyimpanan dan pengendalian khas, melampaui menyimpannya di tempat kering yang sejuk.


Manfaat Minyak Kelapa Fractionated

Satu penggunaan biasa minyak kelapa yang difraksinasi adalah sebagai minyak pembawa untuk minyak dan urut. Minyak itu ringan dan tidak berminyak, tetapi ia menembusi kulit dengan sangat baik, menjadikannya sangat sesuai untuk penghantaran minyak penting. Ia juga boleh digunakan sebagai pelembap intensif, terutamanya di kawasan seperti muka, di mana kulit diketahui menjadi halus. Jenis minyak kelapa ini juga menjadi asas yang baik untuk scrub badan dan produk penjagaan badan yang lain.

Soapmakers juga suka bekerja dengan minyak kelapa yang dikecilkan, memihak kepada cahaya, bahkan buih dan bau neutral. Ia juga boleh disebat dan dicampur menjadi krim pelembab untuk digunakan sebagai pelembap intensif.

Produk minyak ini tidak hypoallergenic. Sesetengah orang mungkin mengalami reaksi terhadapnya, dan orang yang tidak menggunakan produk ini sebelum mungkin ingin mencuba minyak murni pada kulit kecil sebelum memohon kepada seluruh badan. Jika kemerahan, ruam, atau gatal berkembang selepas menggunakan minyak kelapa yang dibezakan, ia adalah tanda alergi yang berpotensi kepada minyak.


Sijil Analisis

Coconut Oil Fractionated.jpg


Penghantaran & Penyimpanan

Penghantaran: Sea / Air Shipping & International Express

Masa penghantaran: 2-3 hari bekerja selepas pembayaran

Pakej: 30ml / 50ml / 100ml: botol kaca ambar, 1kg / 5kg: gendang aluminium

25kg: tong plastik (30cm * 26cm * 42cm), 180kg: drum besi tinning (56cm2 * 90cm)

Penyimpanan: Terlepas dari cahaya dan haba yang kuat.

Shelf Life: 24 bulan

Fractionated Coconut Oil.jpg


Syarikat



Siasatan