Banner
Rumah > Produk >> Minyak tumbuhan >> Minyak pembawa

Minyak kelapa tulen Fractionated

Minyak kelapa tulen Fractionated
Minyak kelapa fractionated daripada FZBIOTECH
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat asas

Nama produkMinyak kelapa tulen FractionatedNama lainminyak kelapa fractionated, minyak MCT
AsalChinaPenampilanCecair kolless
KesucianC8 56.2%, C10 42.9%SumberMinyak kelapa dara
GredGred kosmetik, gred makananKaedah PengekstrakanDara dan Fractionated
OemYaPensijilanISO, HALAL, FDA
SampelTawaran percumaPembekalFZBIOTECH


Pengenalan

Minyak kelapa diproses atau "fractionated" untuk menghasilkan minyak yang sangat stabil. Minyak yang digunakan adalah lemak tepu yang tinggi, dan produk boleh digunakan dalam pelbagai cara. Banyak syarikat yang menghasilkan bahan kosmetik mempunyai stok minyak kelapa suling tulen dan juga boleh membelinya daripada pembekal urut dan sabun. Kos minyak ini berbeza-beza mengikut permintaan global.


Berbanding dengan minyak kelapa konvensional, kelebihan terbesar minyak kelapa terpecah adalah kestabilan storan yang tinggi. Tidak seperti minyak yang tidak ditapis, ia tidak reput, jadi ia adalah lebih mudah untuk digunakan. Ia juga mampu untuk mengendalikan kalori yang sangat tinggi, yang boleh menjadi manfaat yang besar dan lebih mudah untuk memproses daripada minyak kelapa pepejal. Oleh kerana jangka hayat yang panjang, tiada storan khas dan prosedur pengendalian diperlukan, kecuali untuk menyimpannya di tempat yang sejuk dan kering.


Manfaat

Satu kegunaan umum adalah sebagai Minyak Carrier untuk minyak pati dan urutan. Minyak adalah cahaya dan tidak berminyak, tetapi menembusi kulit yang baik, menjadikannya ideal untuk penghantaran minyak pati. Ia juga boleh digunakan sebagai pelembap yang kuat, terutamanya di kawasan yang halus seperti kulit muka. Jenis minyak kelapa ini juga merupakan asas yang baik untuk badan dan produk penjagaan badan yang lain.


Pembuat sabun juga suka menggunakannya dengan minyak kelapa terpecah tulen, yang popular untuk ringan, buih seragam dan bau neutral. Ia juga boleh disebat dan dicampur ke dalam pelembap untuk digunakan sebagai pelembap yang padat.


Produk minyak ini tidak menyebabkan alahan. Sesetengah orang boleh bertindak balas kepadanya, dan orang yang tidak pernah menggunakan produk sebelum mungkin mahu cuba menguji minyak tulen pada sekeping kecil kulit sebelum memohon kepada seluruh badan. Jika kemerahan, ruam, atau kegatalan berlaku selepas digunakan, minyak boleh menunjukkan alahan.


SijilMinyak kelapa fractionated

Fractionated Coconut Oil.jpg


Penghantaran & simpanan

Penghantaran: Sea/air Shipping & International Express

Masa penghantaran: 2-3 hari bekerja selepas pembayaran

Pakej: 30ml/50ml/100ml: Amber kaca botol, 1kg/5kg: dram aluminium

25kg: setong plastik (30cm * 26cm * 42cm), 180kg: dram besi tinning (56cm2 * 90cm)

Storan: Jauhkan dari cahaya dan haba yang kuat.

Jangka hayat: 24 bulan

FZBIOTECH Package
Siasatan