Banner
Rumah > Produk >> API

Tulathromycin

Tulathromycin
COA Tulathromycin
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat asas Serbuk Tulathromycin

Nama lain: Tulathromycin A, Draxxin

CAS: 217500-96-4

Formula molekul: C41H79N3O12

Standard: USP

Pengilang: FZBIOTECH

Berat Molekul: 806.08

Formula Struktur:

Tulathromycin.jpg

Apa itu Serbuk Tulathromycin?

Tulathromycin adalah erythromycin separa sintetik milik cincin yang berkembang aza-erythromycin. Pengembangan cincin meningkatkan makmal asid berbanding dengan erythromycin induk. Tulathromycin dianggap sebagai yang pertama dari triamilida, mempunyai kumpulan amino (propylaminomethylene) ketiga pada gula untuk meningkatkan penyerapan. Pengubahsuaian ini memberikan campuran kedua-dua isomer tulathromycin (90:10) yang terdapat dalam produk kesihatan haiwan komersil.


Manfaat serbuk tulathromycin kami

1.Tulromromin A adalah antibiotik makrolida yang digunakan untuk merawat penyakit pernafasan lembu (BRD) dalam lembu dan penyakit pernafasan babi dalam babi.

Keberkesanan klinikal tulathromycin A, antimikroba triamilida novel, untuk mengawal penyakit pernafasan pada ternak berisiko tinggi untuk mengembangkan penyakit pernapasan bovine.

3. Keberkesanan tulathromycin A dalam mengurangkan kejadian morbiditi dan kematian akibat penyakit pernafasan lembu (BRD) dalam 1,239 baka berisiko tinggi disiasat di empat peternakan AS. Calf yang tidak menunjukkan tanda-tanda klinikal BRD menerima satu daripada tiga rawatan yang diberikan subcutaneously di leher: salin fisiologi pada 0.02 ml / kg, tulathromycin A pada 2.5 mg / kg, atau tilmicosin pada 10 mg / kg. Setiap kumpulan rawatan terdiri daripada 413 anak lembu. Bayu dengan tanda klinikal BRD dan suhu rektum sebanyak 104 darjah F atau lebih tinggi pada hari 1 hingga 14 dianggap kegagalan rawatan (morbiditi BRD). Pembedahan nasopharyngeal dari morbidities yang dirawat salin telah diserahkan untuk pengasingan dan pengenalpastian organisma BRD. Morbiditi penyakit pernafasan adalah paling tinggi pada anak lembu yang dirawat dengan salin dan ketara (P Morbiditi dari BRD adalah ketara (P


Pakej & Penghantaran

Penghantaran: Sea / Air Shipping & International Express
Masa penghantaran: 2-3 hari bekerja selepas pembayaran
Pakej: 1-5kg / Beg aluminium, saiz: 22cm (Lebar) * 32cm (Panjang)
15-25kg / Drum, saiz: 38cm (Diameter) * 50cm (Tinggi)
Penyimpanan: Terlepas dari cahaya dan haba yang kuat.
Shelf Life: 24 bulan


Tulathromycin Powder


Imej Syarikat:

Tulathromycin Powder Supplier

Tulathromycin Powder Manufacturer

Siasatan