Banner
Rumah > Produk >> Minyak tumbuhan >> Minyak pati

Cedar Oil

Cedar Oil
FZBIOTECH Cedar Oil
Berbual sekarang

Maklumat produk

Infrasasi Asas Cedar Oil

Asal: China, Siberia
Sebahagian daripada tumbuhan yang digunakan: jarum pain
Kaedah pengekstrakan: Penyulingan wap
Rupa: Coklat merah coklat
Kandungan: 99.9% minyak yang tidak menentu
CAS NO.:8000-27-9


Pengenalan Cedar Oil

Pokok-pokoknya tumbuh sehingga 30 mm, berpunca tunggal, mahkota secara mendatar tegak ke kon, bulat atau rata. Bark adalah coklat, pengelupasan dalam jalur nipis, iaitu cawangan kecil (5-10 mm diam). Cawangan-cawangan yang terdedah kepada menaik dan cawangan umumnya tegak. Ia tinggi dengan kayu mulut pedas yang bersimbah tebal atau tebal persegi dan cawangan peringkat yang luas. Pucuk adalah dimorphic, dengan pucuk panjang, yang membentuk rangka cawangan, dan pucuk pendek, yang membawa kebanyakan daun.

Daunnya malar hijau dan seperti jarum, panjang 8-60 mm, disusun secara tunggal dalam pucuk panjang terbuka.


Penggunaan Cedar Oil

Sifat aromaterapi minyak cedarwood adalah diuretik, antiseptik, antispasmodik, astringen, ekspektoran, insektisida fungisida, antiseborrhoeic, emmenagog, sedatif dan tonik. Ia mempunyai kesan menenangkan dan menenangkan pada minda dan sangat membantu dalam keadaan yang berkaitan dengan ketegangan saraf dan kecemasan.
Kegunaan farmaseutikal minyak cedar:
Minyak Cedarwood memanfaatkan kulit dengan keupayaan sedapnya yang melegakan gatal-gatal. Tindakan astringen sangat baik untuk jerawat, kulit berminyak dan juga untuk kelemumur dan rambut. Ia membantu dengan jangkitan dada dan kencing bertindak sebagai tonik umum dan mempunyai kesan ketara pada membran mukus. Ia juga berguna dalam kes-kes reumatik dan arthritis.
Minyak wangi gred tinggi ini sangat baik untuk bau wangi, menyegarkan potpourri, membuat sabun, minyak mandian dan minyak urut. Ia juga digunakan sebagai minyak badan parfum juga. Ia menambah kualiti panas untuk wangian. Ia menggabungkan dengan baik dengan minyak cendana dan vetiver. Ia juga baik untuk rambut kering kerana ia meningkatkan keupayaan kulit dan kulit kepala untuk ditahan di dalam air. Cedarwood adalah penghalau yang sangat baik yang digunakan untuk mothproofing dan serangga lain.


Sijil Analisis

Minyak kayu Cedar

Carta aliran

Pure Cedar Oil.jpg

Penghantaran & Penyimpanan

Penghantaran: Sea / Air Shipping & International Express
Masa penghantaran: 2-3 hari bekerja selepas pembayaran
Pakej: 30ml / 50ml / 100ml: botol kaca ambar, 1kg / 5kg: gendang aluminium
25kg: tong plastik (30cm * 26cm * 42cm), 180kg: drum besi tinning (56cm 2 * 90cm)
Penyimpanan: Terlepas dari cahaya dan haba yang kuat.
Shelf Life: 24 bulan

Cedar Oil price.jpg

Bulk Cedar Oil.jpg


Syarikat
Xi'an Fengzu Biological Technology Co, Ltd adalah salah satu minyak cedar profesional Cina, pengilang minyak es krim, untuk semua yang anda perlukan dengan harga yang terbaik, organik, 100% tulen, sifat, dan kilang minyak GMP cedar, minyak pati cedar , sila hubungi kami. Dan dialu-alukan untuk minyak biji cedar dan kuantiti yang tinggi, minyak pati cedar, racun perosak minyak cedar, minyak kayu cedar, minyak cedar merah, 8000-27-9, minyak pokok cedar, minyak cedar organik, minyak cedarwood tulen, minyak pati cedarwood dari kami .

Siasatan