Banner
Rumah > Produk >> Minyak tumbuhan >> Minyak pati

Cedarwood Oil

Cedarwood Oil
Minyak FZBIOTECH Cedar
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat asas

Nama produk

Cedarwood Oil

Nama lain

Cedar Oil

Spesifikasi

100% semulajadi tulen

Penampilan

Cecair merah coklat

Sampel

Tawaran percuma 20ML

Perkhidmatan OEM

Ya

Kaedah Pengekstrakan

Penyulingan Stim

Bahagian tanaman

Kayu

Asal

China

Pensijilan

ISO, HALAL, FDA

Pembekal

FZBIOTECH

Gred

Makanan dan kosmetik


Minyak Cedarwood adalah suling dari Cedarwood. Terdapat beberapa spesies pokok, seperti Cedrus Atlantica, Cedrus deodara, Juniperus Mexicana, dan Juniperus virginiana, yang lebih dikenali sebagai Atlas, Perayan, Texan, dan Virginian Cedarwood, masing-masing.


Manfaat

1. Cedarwood minyak pati digunakan dalam aromaterapi, yang dikenali kerana kemanisan dan aroma Woody. Ia mempunyai kemesraan, keselesaan dan ketenangan, jadi ia boleh melegakan tekanan.

2. minyak pati Cedarwood digunakan untuk Kecantikan kulit, yang boleh membantu melegakan kerengsaan, keradangan, kemerahan dan rasa gatal, serta kekeringan yang menyebabkan keretakan, mengelupas atau bermusuh kerana kekeringan.

3. Cedar minyak digunakan dalam rambut untuk membersihkan kulit kepala dan membuang lebihan minyak, kotoran dan kelemumur.

4. perubatan Cedar penting minyak mempunyai sifat antiseptik yang baik dan boleh melindungi tubuh manusia daripada bakteria berbahaya yang diketahui menyebabkan jangkitan kulat. Kulat ini boleh menyebabkan kerosakan pada kulit dan kesihatan secara keseluruhan.


Penggunaan

1.To melegakan batuk, asma, kesesakan pengumpulan, dan lain-lain kesukaran pernafasan, membuat bernafas sukar, tambah beberapa titis minyak Cedar penting kepada peresap.

2.In order untuk mengurangkan keguguran rambut secara semulajadi, anda boleh mencairkan minyak Cedarwood penting dalam syampu konvensional dan penghawa dalam pancuran mandian biasa.

3.To melegakan sakit, kesakitan, keradangan dan kekejangan, anda boleh menggunakan Minyak Carrier untuk mencairkan minyak Cedar penting dan mengurut ke dalam kawasan yang terjejas.


Laporan ujian minyak Cedarwood

Cedar wood Oil

Carta Alir

Pure Cedar Oil.jpg

FZBIOTECH Package

Bulk Cedar Oil.jpg


Siasatan