Banner
Rumah > Produk >> Monomer

Ergosterol

Ergosterol
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat Asas Ergosterol

Nama produk: Ergosterol

CAS No .: 57- 87- 4

Formula molekul: C28H44O

Berat molekul: 396.65

Spesifikasi: 99%

Rupa: Serbuk putih

Sumber Ekstrak: Ekstrak kedelai; Ekstrak malt

Bahagian yang digunakan: Benih

Kaedah Ujian: UV

Formula Struktur:

Ergostero.gif


Pengenalan Ringkas Ergosterol

Ergosterol (ergosta-5,7,22-trien-3β-ol) adalah sterol yang terdapat dalam membran sel kulat dan protozoa, yang berfungsi banyak fungsi yang sama yang berfungsi di dalam sel - sel haiwan . Kerana banyak kulat dan protozoa tidak dapat bertahan tanpa ergosterol, enzim yang menciptanya menjadi sasaran penting untuk penemuan dadah. Ergosterol adalah bentuk provitamin vitamin D2; Pendedahan kepada cahaya ultraviolet (UV) menyebabkan tindak balas kimia yang menghasilkan vitamin D2.


Faedah Ergosterol

Serbuk Ergosterol merupakan komponen penting dalam membran sel haiwan kesayangan, memainkan peranan penting dalam menjaga integriti membran sel, aktiviti membran desmoenzyme, kecairan membran, hidup sel dan pengangkutan bahan. Ia adalah bahan mentah perubatan yang sangat penting dan boleh digunakan untuk mengeluarkan hormon kortison dan progesteron. Ia dapat berubah menjadi VD2 melalui perubahan struktur molekul.


Permohonan Ergosterol

Ergosterol adalah sejenis bahan kimia farmaseutikal yang penting yang boleh digunakan dalam "ujian pinus" dan "hormon progesteron" dan penggunaan dadah dan racun perosak lain, pada masa yang sama, ergosterol vitamin D2 adalah pengeluaran bahan baku utama.


Pakej & Penghantaran

Ergosterol

Imej Syarikat

Xi'an Fengzu Biological Technology Co, Ltd adalah salah satu daripada sintesis ergosterol bekalan pukal profesional Cina, pengeluar serbuk ergosterol berkualiti tinggi, untuk semua yang anda perlukan dengan harga yang terbaik, organik, 100% tulen, alam semula jadi, dan ergosterol bekalan pukal GMP sintesis, serbuk ergosterol berkualiti tinggi, sila hubungi kami. Dan dialu-alukan untuk sintesis ergosterol bekalan pukal kuantiti dan tinggi, serbuk ergosterol berkualiti tinggi dari kami.Siasatan