Banner
Rumah > Produk >> Monomer

Bergenin

Bergenin
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat Asas Bergenin

Nama Produk: Bergenin

Nama lain: Bergeninum, Bergenit

CAS No .: 477-90-7

Kesucian: 98% 99% Bergenin oleh HPLC

Rumus molekul: C14H16O9

Berat molekul: 328.28

Rupa: serbuk kristal putih


Pengenalan Bergenin

Bergenin berasal dari saxifragaceae phytoliths kubis seluruh rumput dan daun kubis kubis kubis myrsinaceae tumbuhan ardisia akar crispa, batang, daun. Bergenin adalah serbuk crystai putih dengan bau ciri. Ia merasakan sedikit kepahitan.

Bergenin mempunyai analgesik, sedatif, hipnosis dan kestabilan. Kesan analgesik Bergenin lebih lemah daripada pethidine, lebih kuat daripada analgesik antipiretik umum. Tiada tekanan pernafasan pada dos terapeutik, bergenin tidak menyebabkan kekejangan otot licin gastrousus. Bergenin adalah kesan yang lebih baik terhadap kesakitan berterusan kronik dan membosankan mendalam. Tetapi ia kurang berkesan terhadap sakit tajam, sakit kanser yang lebih maju. Pada masa yang sama untuk menghasilkan analgesia, bergenin boleh menyebabkan sedasi dan hipnosis.

Mekanisme tindakan Bergenin masih dapat dijelaskan, mungkin menghalang fungsi penerima reseptor dopamin di otak dengan menghalang sistem pengaktifan reticular menaikkan sistem otak. Rawatan jumlahnya tidak ketagihan.


Fungsi Bergenin

1.Bergeninum boleh digunakan sebagai ekspektoran antitussive herba.

2.Bergeninum mempunyai fungsi untuk menyembuhkan penyakit pernafasan, seperti bronkitis kronik, emfisema, penyakit jantung pulmonari, asma bronkial.


Permohonan Bergenin

1. Dilengkapkan dalam bidang farmaseutikal, bergenin melegakan batuk dan keluarkan kahak. Untuk penggunaan Bronkitis kronik.

2. Digunakan dalam industri kosmetik, bergenin boleh digunakan untuk pemutihan kulit dengan menghalang aktiviti Tyrosinase.

3. Digunakan sebagai produk penjagaan kesihatan, bergenin boleh membekalkan nutrisi dan menguatkan badan, juga dapat membantu menghentikan pendarahan dan menghilangkan batuk.


Pakej & Penghantaran

Penghantaran: Sea / Air Shipping & International Express

Masa penghantaran: 2-3 hari bekerja selepas pembayaran

Pakej: 1-5kg / Beg aluminium, saiz: 22cm (Lebar) * 32cm (Panjang)

15-25kg / Drum, saiz: 38cm (Diameter) * 50cm (Tinggi)

Penyimpanan: Terlepas dari cahaya dan haba yang kuat.

Shelf Life: 24 bulan

Bergenin

Imej Syarikat

Siasatan