banneer
Rumah > Produk-produk >> Minyak Loji >> Minyak pembawa

Minyak borage

Minyak borage
COA Borage Oil
Berbual sekarang

Maklumat produk

Infrastrasi Asas Borage Oil

Asal: China, Eropah, Amerika Utara
Kaedah Pengekstrakan: Dingin
Rupa: Cecair kuning
Bahagian tumbuhan: Buah dan biji
Kandungan: GLA ≥20%
CAS NO.:84012-16-8
EINECS NO.:281-661-4


Pengenalan Borage Oil

Minyak borage adalah kandungan komposisi semua benih, GLA (asid gamma-linolenik) yang tertinggi. Ia boleh memperbaiki keadaan kulit dan melegakan ketidakselesaan haid wanita, dan melambatkan fisiologi banyak gejala. Penggunaan jangka panjang penggunaan jantung yang baik, mengurangkan sindrom haid wanita (PMS) dan saluran darah otak serta gejala menopaus gangguan endokrin.


Fungsi Borage Oil

Rheumatoid arthritis - Kajian dari University of Pennsylvania mendapati pesakit arthritis rheumatoid diberikan 1.4 gram minyak borage setiap hari mengalami kesakitan dan bengkak yang berkurangan di sendi mereka.

Keadaan kulit - Minyak herba ini boleh membantu mengubati jerawat, ekzema, atau psoriasis. Kajian haiwan mendapati bahawa gangguan kulit yang disebabkan oleh ketidakseimbangan asid lemak boleh dirawat dengan minyak borage. Satu kajian pada 2009 yang diterbitkan dalam British Journal of Nutrition juga mendapati bahawa wanita yang mempunyai keadaan kulit yang menyebabkan kerengsaan dan kemerahan berpengalaman mengalami kelelahan setelah mengambil minyak biji rami atau borage.

Periodontitis - Satu kajian yang diterbitkan dalam Prostaglandins, Leukotrienes, dan Asid Lemak Esensial mendapati bahawa orang yang mengambil suplemen minyak borage telah meningkatkan kesihatan gusi dan mengurangkan gingivitis yang berkaitan dengan periodontitis.

Sklerosis berbilang (MS) - Ia boleh membantu mengurangkan gejala seperti kekejangan otot dan kebas kelamin yang dikaitkan dengan gangguan saraf ini. Minyak Borage juga membantu kerosakan saraf pertempuran dan menyumbang kepada perkembangan saraf yang sihat dari masa ke masa.

Penyakit Alzheimer - Minyak Borage boleh meningkatkan pengaliran impuls saraf, yang mungkin berguna untuk merawat penyakit yang melemahkan ini.

Minyak Borage juga dikatakan berkesan untuk membantu merawat rosacea, gout, kemandulan wanita, mati pucuk, dan juga neuropati diabetik.


Sijil Analisis

Borage oil.jpg

Carta aliran

Borage Oil.jpg


Penghantaran & Penyimpanan

Penghantaran: Sea / Air Shipping & International Express

Masa penghantaran: 2-3 hari bekerja selepas pembayaran
Pakej: 30ml / 50ml / 100ml: botol kaca ambar, 1kg / 5kg: gendang aluminium
25kg: tong plastik (30cm * 26cm * 42cm), 180kg: drum besi tinning (56cm 2 * 90cm)
Penyimpanan: Terlepas dari cahaya dan haba yang kuat.
Shelf Life: 24 bulan

Borage Oil.jpg

Borage Oil.jpg


Syarikat

Borage Oil.jpg

Borage Oil.jpgXi'an Fengzu Biological Technology Co., Ltd adalah salah satu pengeluar minyak borage China profesional, untuk semua yang anda perlukan terbaik, harga, organik, 100% murni, alam, dan minyak borage kilang GMP, jangan ragu untuk menghubungi kami. Dan dialu-alukan untuk borage minyak borong yang banyak dan tinggi dari kami.

Siasatan