Banner
Rumah > Produk >> Minyak tumbuhan >> Minyak pembawa

Minyak borage

Minyak borage
Senarai Minyak FZBIOTECH
Berbual sekarang

Maklumat produk

Infrastasi Asas Borage Oil

Asal: China, Eropah, Amerika Utara
Kaedah Pengekstrakan: Tekanan sejuk
Rupa: Cecair kuning
Bahagian Loji: Buah dan benih
Kandungan: GLA ≥20%
CAS NO.:84012-16-8
EINECS NO.:281-661-4


Pengenalan Borage Oil

Minyak borage adalah kandungan komposisi semua biji, GLA (asid gamma-linolenik) yang tertinggi. Ia boleh memperbaiki keadaan kulit dan melegakan ketidakselesaan haid wanita, dan melambatkan fisiologi banyak gejala. Penggunaan jangka panjang untuk kesihatan jantung yang baik, mengurangkan sindrom haid wanita (PMS) dan saluran darah otak dan gejala menopaus gangguan endokrin.


Fungsi Borage Oil

Arthritis rheumatoid - Kajian dari University of Pennsylvania mendapati pesakit arthritis rheumatoid diberikan 1.4 gram minyak borage setiap hari mengalami kesakitan yang berkurangan dan bengkak pada sendi mereka.

Keadaan kulit - Minyak herba ini boleh membantu mengubati jerawat, ekzema, atau psoriasis. Kajian haiwan mendapati bahawa gangguan kulit yang disebabkan oleh ketidakseimbangan asid lemak boleh dirawat dengan minyak borage. Satu kajian tahun 2009 yang diterbitkan dalam British Journal of Nutrition juga mendapati bahawa wanita yang mengalami keadaan kulit yang menyebabkan kerengsaan dan kemerahan berpengalaman selepas mengambil biji rami atau minyak borage.

Periodontitis - Satu kajian yang diterbitkan dalam Prostaglandins, Leukotrienes, dan Asid Lemak Esensial mendapati bahawa orang yang mengambil suplemen minyak borage telah meningkatkan kesihatan gusi dan mengurangkan gingivitis yang berkaitan dengan periodontitis.

Sklerosis berbilang (MS) - Ia boleh membantu mengurangkan gejala seperti kekejangan otot dan kebas-kebas kelamin yang dikaitkan dengan gangguan saraf ini. Minyak Borage juga membantu kerosakan saraf pertempuran dan menyumbang kepada perkembangan saraf yang sihat dari masa ke masa.

Penyakit Alzheimer - Minyak Borage boleh meningkatkan penyebaran impuls saraf, yang mungkin berguna untuk merawat penyakit yang melemahkan ini.

Minyak Borage juga dikatakan berkesan untuk membantu merawat rosacea, gout, ketidaksuburan wanita, mati pucuk, dan juga neuropati diabetes.


Sijil Analisis

Borage oil.jpg

Carta aliran

Borage Oil.jpg


Penghantaran & Penyimpanan

Penghantaran: Sea / Air Shipping & International Express

Masa penghantaran: 2-3 hari bekerja selepas pembayaran
Pakej: 30ml / 50ml / 100ml: botol kaca ambar, 1kg / 5kg: gendang aluminium
25kg: tong plastik (30cm * 26cm * 42cm), 180kg: drum besi tinning (56cm 2 * 90cm)
Penyimpanan: Terlepas dari cahaya dan haba yang kuat.
Shelf Life: 24 bulan

Borage seed Oil.jpg

pure Borage Oil.jpg


Syarikat
Xi'an Fengzu Biological Technology Co, Ltd adalah salah satu pengeluar minyak borage China profesional, untuk semua yang anda perlukan terbaik, harga, organik, 100% tulen, sifat, dan minyak borage kilang GMP, jangan ragu untuk menghubungi kami. Dan dialu-alukan untuk minyak borage pukal borong dan tinggi dari kami.

Siasatan