Banner
Rumah > Produk >> API

Aniracetam Kualiti Terbaik, Serbuk GMP Aniracetam Standard

Aniracetam Kualiti Terbaik, Serbuk GMP Aniracetam Standard
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat asas Aniracetam

Nama produk: Aniracetam

Nombor CAS: 72432-10-1

Formula molekul: C12H13NO3

Berat Molekul: 219.24

Rupa: Porde kristal putih atau susu putih

Assay: 99%

Formula Struktur

Aniracetam.gif


Faedah Aniracetam

1.Aniracetam / Aniracetam Powder (1 - [(4-methoxybenzoyl)] - 2-pyrrolidinone) adalah analog larut lemak dari Pirotetam nootropik. Walaupun ia berkongsi banyak kesan Piracetam pada otak, ia mempunyai dua kelebihan unik utama Piracetam tidak mempunyai:

2.Boleh larut lemak, Aniracetam ia mempunyai penembusan yang jauh lebih baik ke otak melalui penghalang otak darah.

3. Aniracetam / Aniracetam Powder adalah stimulator kuat dari reseptor Glutamate AMPA otak. Penyelidikan reseptor AMPA dianggap sebagai perkembangan yang menarik dalam mengkaji dan meningkatkan kognisi. Sebatian sedemikian yang mengakibatkan reseptor AMPA dipanggil Ampakines. Agensi Projek Penyelidikan Lanjutan Pertahanan Amerika Syarikat (DARPA) telah secara aktif menyelidik ampakines untuk kegunaan tentera.

4. Aniracetam / Aniracetam Powder adalah analog piracetam, ia dapat meningkatkan memori ingat, tindak balas dan terperinci. Seperti semua analog piracetam, kurang aniracetam diperlukan, iaitu dos miligram per kilogram berat badan).


Penghantaran dan Pakej

Aniracetam.jpg

Aniracetam.jpg


Syarikat

Aniracetam.jpg

Aniracetam.jpg
Xi'an Fengzu Biologi Technology Co, Ltd adalah salah satu profesional Cina aniracetam kualitas terbaik, gmp standard pengilang serbuk aniracetam, untuk semua yang anda perlukan terbaik, harga, organik, 100% murni, alam, dan kilang GMP aniracetam kualitas terbaik, gmp serbuk aniracetam standard, sila hubungi kami. Dan dialu-alukan untuk aniracetam berkualiti tinggi pukal borong dan kuantiti tinggi, gmp standard aniracetam dari kami.

Siasatan