Banner
Rumah > Produk >> API

Pregabalin Powder

Pregabalin Powder
Senarai Produk FZBIOTECH
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat asas Pregabalin Powder

Nama Produk

Pregabalin Powder

Contoh

Tawaran Percuma

Spesifikasi

98.0% ~ 101.0%

Rupa

Serbuk kristal putih atau hampir putih

Formula molekul

C8H17NO2

Berat Molekul

159.23

CAS NO.

148553-50-8

EINECS NO.

604-639-1

Standard

USP atau EP

Persijilan

ISO, KOSHER, FDA

Pembekal

FZBIOTECH

Gred

Farmaseutikal

Formula Struktur

Pregabalin.png

Pengenalan Pregabalin Powder

Serbuk pregabalin adalah ubat anticonvulsant yang digunakan untuk kesakitan neuropathic dan sebagai terapi tambahan untuk sawan separa dengan atau tanpa generalisasi sekunder pada orang dewasa. Ia juga didapati berkesan untuk gangguan kebimbangan umum dan (seperti pada tahun 2007) yang diluluskan untuk penggunaan ini di Kesatuan Eropah. Ia direka sebagai pengganti yang lebih kuat untuk Gabapentin. Kajian baru telah menunjukkan bahawa pregabalin adalah berkesan untuk merawat kesakitan kronik gangguan seperti fibromyalgia dan kecederaan saraf tunjang. Pada bulan Jun 2007, pregabalin menjadi ubat pertama yang diluluskan oleh Pentadbiran Makanan dan Dadah AS khusus untuk rawatan fibromyalgia.


Manfaat Serbuk Pregabalin

1.Perkesan kebarmakologi: Pregabalin adalah agonis reseptor asid novelĪ³-aminobutyric (GABA), boleh menyekat saluran kalsium yang bergantung kepada voltan untuk mengurangkan pembebasan neurotransmitter.

2. Klinikal utama untuk rawatan kesakitan neuropati periferi serta sebahagian daripada rawatan pembantu perangkap fokal.

3. Rawatan epilepsi dalam membangunkan ubat yang paling menjanjikan dalam rawatan ubat yang lebih baik dan lebih mudah pentadbiran. Juga boleh digunakan untuk merawat kesakitan dan kecemasan.


COA Pregabalin Powder

COA of PregabalinSiasatan