Banner
Rumah > Produk >> API

Asid Polycytidylic

Asid Polycytidylic
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat Asas Polycytidylic Acid

Nama Produk: Polycytidylic Acid

Nama lain: Glyburide

Nombor CAS: 30811-80-4

Formula molekul: (C9H14N3O8P) x

Rupa: serbuk kristal putih atau hampir putih

Assay: 99%

Formula Struktur

24939-03-5.gif


Faedah Asid Polycytidylic

Digunakan untuk hepatitis b kronik, demam pendarahan epidemik, ensefalitis Jepun, keratitis virus, herpes zoster, pelbagai ketuat dan jangkitan pernafasan, dan sebagainya.
Polyinosinic: asid polycytidylic (biasanya disingkat poli I: C) adalah immunostimulant. Ia digunakan dalam bentuk garam natrium untuk jangkitan simulateviral.
Poli I: C diketahui berinteraksi dengan reseptor seperti tol 3 (TLR3), yang dinyatakan dalam membran sel B, makrofaj dan sel dendritik. Poli I: C berstruktur serupa dengan RNA double stranded, yang terdapat pada beberapa virus dan merupakan perangsang "semula jadi" TLR3. Oleh itu, Poli I: C boleh dianggap analog sintetik RNA terkandas dan merupakan alat yang biasa untuk penyelidikan saintifik terhadap sistem imun.


Penghantaran dan Pakej

Polycytidylic Acid


Syarikat

Polycytidylic Acid  Supplier

Polycytidylic Acid ManufacturerXi'an Fengzu Biologi Technology Co, Ltd adalah salah satu profesional Cina yang berkualiti tinggi asid polycytidylic, usp, ep polycytidylic powder pengeluar, untuk semua yang anda perlukan yang terbaik, harga, organik, 100% tulen, sifat, dan kilang GMP berkualiti polycytidylic acid, usp, ep polycytidylic powder serbuk, sila hubungi kami. Dan dialu-alukan untuk pukal borong dan kuantiti tinggi di samping asid polycytidylic berkualiti, usp, ep polycytidylic powder dari kami.

Siasatan