banneer
Rumah > Produk-produk >> Minyak Loji >> Minyak pati

Minyak Bergamot

Minyak Bergamot
COA minyak Bergamot
Berbual sekarang

Maklumat produk

Infrasasi asas minyak bergamot

Asal: China, Itali
Rupa: Cecair kuning ke oranye
Bahagian Loji: Kupas
Kaedah Pengekstrakan: Dingin Tekanan
Kandungan: ≥85% limonene


Pengenalan Minyak Bergamot

Bergamot adalah buah sitrus yang kulitnya digunakan untuk mengekstrak Minyak Esensial Bergamot. Nama saintifik bergamot adalah Citrus Aurantium var. atau Citrus Bergamia. Ia adalah tumbuhan tropika, tetapi tumbuh subur di Eropah juga. Aroma yang kuat menjadikannya komponen yang popular di dalam minyak wangi, dan ia sering digunakan sebagai "nota teratas" yang penting. Ia diperoleh melalui pemampatan sejuk, menentang penyulingan wap banyak minyak pati yang lain. Salah satu aplikasi yang paling biasa yang anda tidak perasan adalah penggunaannya dalam teh hitam.


Fungsi Minyak Bergamot

Minyak pati Bergamot boleh digunakan dalam rawatan tekanan, kemurungan, ketakutan, ketegangan, jangkitan (semua jenis termasuk kulit), histeria, psoriasis, anorexia, ekzema dan pemulihan umum.
Campurkan dengan baik dengan Sandalwood, Neroli, Geranium, Cypress, Chamomile, Citrus, Ketumbar, Helichrysum, Jasmine, Juniper, Lavender, Balsem Lemon, Nutmeg, Rose, Vetiver, dan minyak Ylang Ylang.
Aroma Aroma: Aroma pada dasarnya sitrus, namun buahnya manis dan dengan kualiti bunga pedas yang hangat, dan mengingatkan Neroli dan Lavender Oils.


Carta aliran

Bergamot Oil.jpg


Penghantaran & Penyimpanan

Penghantaran: Sea / Air Shipping & International Express
Masa penghantaran: 2-3 hari bekerja selepas pembayaran
Pakej: 30ml / 50ml / 100ml: botol kaca ambar, 1kg / 5kg: gendang aluminium
25kg: tong plastik (30cm * 26cm * 42cm), 180kg: drum besi tinning (56cm 2 * 90cm)
Penyimpanan: Terlepas dari cahaya dan haba yang kuat.
Shelf Life: 24 bulan

Bergamot Oil.jpg

Bergamot Oil.jpg


Syarikat

Bergamot Oil.jpg

Bergamot Oil.jpgXi'an Fengzu Biological Technology Co, Ltd adalah salah satu minyak China bergamot yang profesional, pengeluar minyak esensial bergamot, untuk semua yang anda perlukan dengan harga terbaik, organik, 100% tulen, alam, dan minyak bergamot kilang GMP, minyak pati bergamot , sila hubungi kami. Dan dialu-alukan untuk minyak besar bergamot dan minyak bergamot, minyak pati bergamot, minyak bergamot organik, minyak bergamot tulen, minyak limau limonene, limonene 85% dari kami.

Siasatan