Banner
Rumah > Produk >> Minyak tumbuhan >> Minyak pati

Minyak bergamot

Minyak bergamot
Senarai Minyak FZBIOTECH
Berbual sekarang

Maklumat produk

Infrastasi Asas Minyak Bergamot

Asal: China, Itali
Rupa: Cecair kuning ke oranye
Bahagian Loji: Peel
Kaedah Pengekstrakan: Dingin Tekanan
Kandungan: ≥85% limonene


Pengenalan Minyak Bergamot

Bergamot adalah buah sitrus yang kulitnya digunakan untuk mengeluarkan Minyak Essential Bergamot. Nama saintifik bergamot ialah Citrus Aurantium var. atau Citrus Bergamia. Ia adalah tumbuhan tropika, tetapi tumbuh subur di Eropah juga. Aroma yang kuat menjadikannya komponen yang popular di dalam minyak wangi, dan ia sering digunakan sebagai "nota teratas" yang penting. Ia diperoleh melalui pemampatan sejuk, menentang penyulingan wap banyak minyak pati yang lain. Salah satu aplikasi yang paling biasa yang tidak anda ketahui adalah penggunaannya dalam teh hitam.


Fungsi Minyak Bergamot

Minyak pati Bergamot boleh digunakan dalam rawatan tekanan, kemurungan, ketakutan, ketegangan, jangkitan (semua jenis termasuk kulit), histeria, psoriasis, anorexia, ekzema dan pemulihan umum.
Campurkan dengan baik dengan Sandalwood, Neroli, Geranium, Cypress, Chamomile, Citrus, Ketumbar, Helichrysum, Jasmine, Juniper, Lavender, Balsem Lemon, Nutmeg, Rose, Vetiver, dan minyak Ylang Ylang.
Aroma Aroma: Aroma pada dasarnya adalah sitrus, tetapi buahnya manis dengan kualiti bunga pedas yang hangat, dan mengingatkan Neroli dan Lavender Oils.


COA minyak Bergamot

COA of Bergamot Oil

Carta aliran

Bergamot Oil.jpg


Penghantaran & Penyimpanan

Penghantaran: Sea / Air Shipping & International Express
Masa penghantaran: 2-3 hari bekerja selepas pembayaran
Pakej: 30ml / 50ml / 100ml: botol kaca ambar, 1kg / 5kg: gendang aluminium
25kg: tong plastik (30cm * 26cm * 42cm), 180kg: drum besi tinning (56cm 2 * 90cm)
Penyimpanan: Terlepas dari cahaya dan haba yang kuat.
Shelf Life: 24 bulan

Bergamot essential oil.jpg

Bergamot Oil.jpg


Syarikat
Xi'an Fengzu Biological Technology Co, Ltd adalah salah satu minyak China bergamot yang profesional, pengeluar minyak esensial bergamot, untuk semua yang anda perlukan dengan harga yang terbaik, organik, 100% murni, alam, dan minyak bergamot kilang GMP, minyak pati bergamot , sila hubungi kami. Dan dialu-alukan untuk minyak besar bergamot dan minyak bergamot, minyak pati bergamot, minyak bergamot organik, minyak bergamot tulen, minyak limau limonene, limonene 85% dari kami.

Siasatan