Banner
Rumah > Produk >> Minyak tumbuhan >> Minyak pati

Minyak pati Bergamot

Minyak pati Bergamot
Senarai Minyak FZBIOTECH
Berbual sekarang

Maklumat produk

Infomasi Asas

Nama Produk

Minyak pati Bergamot

Nama lain

Minyak Bergamot

Spesifikasi

100% Murni Asli

Penampilan

Cecair kuning hingga oren

Contohnya

20 Tawaran Percuma ML

Perkhidmatan OEM

Ya

Kaedah pengekstrakan

Sejuk

Bahagian Tumbuhan

Kupas

Asal

China

Pensijilan

ISO, KOSHER, FDA

Pembekal

FZIBOTECH

Gred

Makanan dan Kosmetik

Bergamot Essential Oil berasal dari ungkapan sejuk dari kulit buah Bergamot ketika buahnya hampir masak. Kulit buah dikupas dan kemudian terkena daya sentrifugal, yang memisahkan minyak pati dari air dan serpihan buah. 100 Buah Bergamot akan menghasilkan kira-kira 3 oz. Minyak pati Bergamot. Selepas ekspresi sejuk, warna Minyak Bergamot berkisar dari kuning muda hingga hijau gelap. Aroma harumnya adalah nota segar, manis, dan sitrus dengan nuansa pedas dan nuansa bunga.


Fungsi

Bergamot Essential Oil boleh digunakan dalam rawatan tekanan, kemurungan, ketakutan, ketegangan, jangkitan (semua jenis termasuk kulit), histeria, psoriasis, anoreksia, eksim dan pemulihan umum. 0010010 nbsp;

Bercampur dengan baik dengan minyak Cendana, Neroli, Geranium, Cypress, Chamomile, Citrus, Coriander, Helichrysum, Jasmine, Juniper, Lavender, Lemon Balm, Nutmeg, Rose, Vetiver oil, dan Ylang Ylang.

Aromatik Aroma: Aroma pada dasarnya adalah sitrus, namun buah dan manis dengan kualiti bunga pedas yang hangat, dan mengingatkan pada Minyak Neroli dan Lavender.


Kegunaan

1. Diencerkan dengan minyak pembawa dan digunakan secara topikal, Bergamot Oil melegakan sakit otot dan sakit badan termasuk sakit kepala dan ketidakselesaan yang berkaitan dengan arthritis.

2. Menggabungkan Minyak Bergamot ke syampu dan mencuci badan dan menggosoknya ke kulit kepala dan badan boleh menguatkan rambut, merangsang pertumbuhannya, dan melegakan kegatalan dan kerengsaan pada kulit kepala dan kulit. 0010010 nbsp;

3. Apabila digabungkan dengan minyak pati Chamomile dan Adas, campuran ini dapat diurut ke kawasan perut untuk melegakan gangguan pencernaan dan gas.

4. Ia boleh ditambahkan ke kosmetik, lilin, dan sabun wangi buatan sendiri yang semula jadi. 0010010 nbsp;


Laporan ujian 0010010 nbsp;Bergamot 0010010 nbsp;Minyak

COA of Bergamot Oil

Aliran 0010010 nbsp; carta

Bergamot Oil.jpg

FZBIOTECH Package

Bergamot Oil.jpg


Siasatan