Banner
Rumah > Produk >> Monomer

Azelaic Acid

Azelaic Acid
COA asid Azelaic
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat asas asid Azelaic

Kesucian: 99.5%
Rupa: serbuk kristal putih
CAS No .: 123-99-9
EINECS No. 204-669-1
Formula molekul: C9H16O4
Berat molekul: 88.22


Fungsi asid Azelaic

Asid Azelaic digunakan untuk merawat jerawat ringan dan sederhana, kedua-dua jerawat comedonal dan jerawat radang. Ia tergolong dalam kelas ubat yang dipanggil asid dicarboksilat. Ia berfungsi dengan membunuh bakteria jerawat yang menjangkiti liang-liang kulit. Ia juga mengurangkan pengeluaran keratin, yang merupakan bahan semulajadi yang menggalakkan pertumbuhan bakteria jerawat.
Asid Azelaic telah digunakan untuk rawatan pigmentasi kulit termasuk melasma dan hiperpigmentasi keradangan, terutama pada mereka yang mempunyai jenis kulit yang lebih gelap. Ia telah dicadangkan sebagai alternatif kepada hydroquinone (HQ). Sebagai perencat tyrosinase, asid azelaic mengurangkan sintesis melanin.


Penggunaan asid Azelaic

1. Azelaic Acid boleh menghalang sintesis protein mikrob, jadi untuk propionibacterium acnes dan staphylococcus epidermidis mempunyai aktiviti antibakteria, boleh digunakan sebagai ubat anti-jerawat.
2. Untuk kebolehtelapan kulit yang baik, kosmetik krim menambah asid azelaik dapat meningkatkan penyerapan melalui fungsi kulit, dan mencerahkan keberkesanan Gincu.
3. Azelaic Acid atau garam zink, dan keserasian vitamin B6, boleh digunakan untuk produk penjagaan rambut untuk lelaki, penyakit kehilangan rambut, rawatan berasaskan hormon, dan pada masa yang sama untuk merangsang pertumbuhan rambut.


Sijil Analisis

Azelaic acid.jpg

Pakej & Penghantaran

Penghantaran: Sea / Air Shipping & International Express                                                                                 
Masa penghantaran: 2-3 hari bekerja selepas pembayaran
Pakej: 1-5kg / Beg aluminium foil, saiz: 22cm (Lebar) * 32cm (Panjang)
15-25kg / Drum, saiz: 38cm (Diameter) * 50cm (Tinggi)
Penyimpanan: Terlepas dari cahaya dan haba yang kuat.
Shelf Life: 24 bulan

Azelaic Acid.jpg


Azelaic Acid.jpg


Imej Syarikat

Azelaic Acid.jpg


Azelaic Acid.jpgXi'an Fengzu Biologi Technology Co, Ltd adalah salah satu pengeluar asid azelaic China profesional, untuk semua yang anda perlukan terbaik, harga, organik, 100% murni, alam semula jadi, dan asid azelaic kilang GMP, jangan ragu untuk menghubungi kami. Dan dialu-alukan untuk pukal borong dan asid azelaik tinggi, asid azelaik, serbuk asid azelaic, 204-669-1, serbuk asid azelaic, 123-99-9 dari kami.

Siasatan