Banner
Rumah > Produk >> Monomer

Andrographolide

Andrographolide
Berbual sekarang

Maklumat produk

Maklumat asas serbuk Andrographolide
Nama lain: Ekstrak paniculata, ekstrak andrographis, Andrographalide
Formula molekul: C20H30O5
Molekul Berat: 350.449
Titik lebur: 229-232ºC
Titik didih: 557.3ºC pada 760 mmHg
Rupa: Coklat ke serbuk putih
Kaedah ujian: HPLC
Spesifikasi: Andrographolide 5% , 10%, 40%, 99%
CAS: 5508-58-7
Formula Struktur:
Andrographolide Powder.png

Pengenalan Serbuk Andrographolide
Andrographis paniculata ekstrak andrographolides adalah diterpenoid labdane yang merupakan komponen bioaktif utama dari ubatan herba Andrographis paniculata.
Andrographis paniculata ekstrak andrographolides adalah bahan yang sangat pahit yang diekstrak dari batang dan daun andrographis paniculata, yang ditanam untuk keperluan perubatan di China.
Ekstrak Andrographis paniculata andrographolides, penyusun pahit danrographis panaculata, dipercayai merangsang sistem imun, bertindak sebagai anti-radang, dan memberikan perlindungan hati.

Manfaat Serbuk Andrographolide
1.Andrographis paniculata ekstrak andrographolides boleh melindungi kulit dari jerawat.
2. Ekstrak Andrographis paniculata andrographolides boleh digunakan sebagai reducer gula darah.
3. Ekstrak Andrographis paniculata andrographolides mempunyai kesan terhadap aktiviti bakteria.
4. Ekstrak Andrographis paniculata andrographolides boleh membunuh cacing usus dan menyokong usus.
5. Ekstrak Andrographis paniculata andrographolides boleh mengurangkan bengkak dan mengurangkan eksudasi daripada kapilari.
6. Ekstrak Andrographis paniculata andrographolides juga boleh mengurangkan cirit-birit dan gejala yang timbul daripada jangkitan bakteria.
7.Andrographis paniculata ekstrak andrographolides mempunyai fungsi mempromosikan pelepasan lendir dari sistem pernafasan.
8. Ekstrak Andrographis paniculata andrographolides boleh membantu mengurangkan keparahan gejala pada orang yang mempunyai selesema biasa. Andrographolide juga berkata untuk mengurangkan kesuburan.


Pakej & Penghantaran

Andrographolide

Imej Syarikat

Xi'an Fengzu Biologi Technology Co, Ltd adalah salah satu profesional Cina andrographis ekstrak paniculata dan serbuk andrographolide 5% ~ 98% pengeluar, untuk semua yang anda perlukan terbaik, harga, organik, 100% murni, alam, dan kilang GMP andrographis paniculata ekstrak serbuk andrographolide 5% ~ 98%, sila hubungi kami. Dan dialu-alukan untuk pukal borong dan jumlah tinggi andrographis paniculata ekstrak andrographolide serbuk 5% ~ 98% dari kami.

Siasatan